Πάει να παλέψει στην Κοζάνη ο Ολυμπιακός κι ό,τι βγει

Την πρωτοπόρο και αήττητη ομάδα της Κοζάνης καλείται να αντιμετωπίσει σήμερα στις 3 μ.μ. ο Ολυμπιακός Βόλου, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν εξαιρετικά δύσκολο έργο, απέναντι στην καλύτερη και ποιοτικότερη ομάδα του ομίλου.

Ο Ολυμπιακός έχει να γευτεί τη χαρά της νίκης από την αναμέτρηση της 12ης αγωνιστικής, όταν νίκησε με 1-0 τον ουραγό Μακεδονικό Φούφα στη Νεάπολη. Ακολουθήσαν τα παιχνίδια με ΠΑΟΚ Κρηστώνης εκτός, ΑΕΠ Κοζάνης εντός, Σβορώνο εκτός και Εθνικό Αγγελοχωρίου εντός έδρας, στα οποία οι «ερυθρόλευκοι» πήραν μόλις έναν βαθμό, ενώ δεν καταφέραν σε κανένα από αυτά τα ματς να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα.

Σήμερα αντιμετωπίζουν μια ομάδα που στο γήπεδό της έχει να επιδείξει έξι νίκες και μία «λευκή» ισοπαλία με την Ελασσόνα, ενώ θα πρέπει να τονίσουμε, ότι ως γηπεδούχος η Κοζάνη δεν έχει δεχθεί γκολ.

Καταλαβαίνει κανείς πόσο δύσκολο για τον Ολυμπιακό είναι το σημερινό παιχνίδι, όταν μάλιστα υπάρχουν και απουσίες βασικών παικτών. Συγκεκριμένα, τιμωρημένοι είναι οι Φίλιππος Σκοπελίτης και Σεραφείμ Παπαϊωάννου, ενώ τραυματίας είναι ο Κώστας Καμπέρης. Το ευχάριστο για τον Κώστα Σταματίου είναι, πως θα έχει κανονικά στη διάθεσή του τους Κώστα Καρβούνη, Θανάση Μαργαρίτη, που ξεπεράσαν τους τραυματισμούς τους, ενώ στην αποστολή θα βρίσκεται και ο Φώτης Καρατσόλης, ο οποίος ξεπέρασε και αυτός τον τραυματισμό του.

Στη διάθεση του Κώστα Σταματίου βρίσκονται οι Καβουσάκης, Κωνσταντίνου, Μαργαρίτης, Θεοδωρόπουλος, Κόλα, Σιουμουρέκης, Παπαδήμος, Καρβούνης, Αναστασίου, Διαμαντόπουλος, Κατσαγεωργίου, Ντινόπουλος, Ακριβόπουλος, Σκύφτας, Γιαρλελής, Καρατσόλης, Μυλωνάς και Σταμπουλής.

Τη σημερινή αναμέτρηση θα διευθύνει ο Κώστας Τικόζογλου από την ΕΠΣ Μακεδονίας, με βοηθούς τους Παναγιώτη Μερτζεμέκη από την ΕΠΣ Πιερίας και Δήμητρα Τσικλητάρη, επίσης από την ΕΠΣ Πιερίας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις