Στις 27 Μαΐου ο τελικός Κυπέλλου – Μεγάλο φαβορί το Πανθεσσαλικό

Στις 27 Μαΐου αποφασίστηκε από την επιτροπή διοργανώσεων της ΕΠΟ να διεξαχθεί ο τελικός Κυπέλλου, ενώ την Μεγάλη Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί το Ολυμπιακός – ΑΕΚ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

ΑΕΚ και ΠΑΟΚ βρίσκονται με το ένα πόδι στον φετινό τελικό Κυπέλλου Ελλάδος, με τις ρεβάνς κόντρα σε Λαμία και Ολυμπιακό αντίστοιχα, να πηγαίνουν για την Μεγάλη Εβδομάδα. Η ΕΠΟ όρισε τη ρεβάνς του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας την Μ. Τετάρτη 12 Απριλίου στις 19:00, ενώ η δεύτερη ρεβάνς ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τη Λαμία (5-1 το πρώτο παιχνίδι υπέρ του δικεφάλου του Βορρά) θα οριστεί εντός των επόμενων ημερών.

Παρότι επισήμως η ΕΠΟ δεν όρισε ακόμη τη ρεβάνς ΠΑΟΚ – Λαμία, σύμφωνα με το επίσημο site του Δικεφάλου το παιχνίδι θα διεξαχθεί την Μεγάλη Πέμπτη (13/04) στις 17:00 το απόγευμα.

«Την Τετάρτη 12 Απριλίου στις 19:00 στο ”Γεώργιος Καραϊσκάκης”, ορίστηκε να διεξαχθεί η ρεβάνς Ολυμπιακός – ΑΕΚ για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet 2022-23. Στον πρώτο ημιτελικό η ΑΕΚ είχε επικρατήσει 3-0 του Ολυμπιακού στην Opap Arena», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ.

Αναφορικά με την ημερομηνία του τελικού Κυπέλλου, η ΕΠΟ φέρεται να καταλήγει στο Σάββατο, 27 Μαΐου, με την οριστική πάντως απόφαση να τίθεται προς έγκριση στην επόμενη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ομοσπονδίας.

Όσο για την έδρα του φετινού τελικού Κυπέλλου Ελλάδος Novibet, παρά το γεγονός ότι το σενάριο περί εξωτερικού δείχνει να παραμένει στο προσκήνιο, το Πανθεσσαλικό  εξακολουθεί να φαντάζει ως η επικρατέστερη επιλογή.

sportal.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις