Μπέος: “Με Καραντώνηδες και Διαμαντόπουλους δεν κατεβαίνω να παίξω”

Μοιράσου το άρθρο

Εκνευρισμένος από τον ορισμό Διαμαντόπουλου στον αγώνα της πρεμιέρας του Βόλου στα play-off, παρουσιάστηκε ο Αχιλλέας Μπέος μιλώντας στο Metropolis 95,5…
Η αντίδραση του Αχιλλέα Μπέου ήταν εντονότατη: “…Εκεί κατάντησαν το ελληνικό ποδόσφαιρο οι Έλληνες διαιτητές, που είχαν μία γραμμή, να σφυρίζουν υπέρ των μεγάλων το προηγούμενο χρονικό διάστημα!

Εκεί το κατάντησαν και είναι σαν να έλεγαν…. το ποδόσφαιρο να πάει να γ…θεί!!

Εάν οι ίδιοι οι άνθρωποι ζουν από αυτό, ο Βόλος δεν φέρει καμία ευθύνη… Εγώ θα ζητήσω συγγνώμη από όλους. Είπαμε όμως να παιχθεί ένα μίνι πρωτάθλημα επί ίσοις όροις για όλους. Για ένα εισιτήριο στην Ευρώπη, για ένα όνειρο ζωής. Εάν το αξίζουμε αφήστε μας να το πάρουμε.

Θα γελάσει ο κάθε πικραμένος. Ζητώ συγγνώμη από το ποδόσφαιρο. Όπως άλλαξε τον διαιτητή στο Παναθηναϊκός – ΑΕΚ, ας τον αλλάξει και τώρα στον δικό μας αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Εγώ με Διαμαντόπουλους και Καραντώνηδες δεν κατεβαίνω να παίξω! Ας χάσω και 8-0, να παίξει ξένος διαιτητής. Και ο καλύτερος ας κερδίσει. Αυτά να τα ξεχάσουνε.

Θα δείτε, θα γελάσουν όλοι… Τι να το κάνω ότι έχω δίκαιο. Και ποιος θα το κρίνει, ο Μπένετ, ο υπάλληλος;

Είμαστε άνω κάτω εδώ στον Βόλο! Το τι θα κάνω εγώ, θα το αποφασίσω εγώ για την ομάδα μου.

Όμως ζητώ να πάρουν θέση όλες οι ομάδες. Ο ΠΑΟΚ, ο Άρης, ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ.

Θα κάνω το πρωτάθλημα των play-off, άνω κάτω! Αν θέλουν να γίνει αυτό, ας γίνει… Επί ίσοις όροις για τον Βόλο. Αν δεν αλλάξει ο διαιτητής, κακό του κεφαλιού τους κάνουν. Ξέρω ότι έχει αντιδράσει η Λίγκα και όλες οι ομάδες.

Θα πω ότι πρέπει να πρυτανεύσει η λογική. Διαφορετικά κρίμα για το ποδόσφαιρο…”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις