Μαρινάκης για Μπένετ: «Ανεπαρκής και ψεύτης. Να τον απομακρύνει η ΕΠΟ»

Η ΚΕΔ απέρριψε το αίτημα της Super League για ξένους ρέφερι σε όλα τα παιχνίδια των play off με τον Στηβ Μπένετ να δηλώνει ότι θα ορίζονται ξένοι σε δύο παιχνίδια ανά αγωνιστική, προκαλώντας την αντίδραση του προέδρου της Super League Βαγγέλη Μαρινάκη.

Η ανακοίνωση του Βαγγέλη Μαρινάκη

Για μια ακόμη φορά ο κ. Μπένετ και η ΚΕΔ εμπαίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο και απαντούν με ψεύδη σε όσα ζήτησαν με κάθε επισημότητα οι ΠΑΕ και η Super League.

Ο κ. Μπένετ και η ΚΕΔ/ΕΠΟ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία τεντώνει κι άλλο το σκοινί στην ήδη τεταμένη κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ενημερωθήκαμε λοιπόν ότι ο κύριος Μπένετ είναι «απολύτως ανυποχώρητος» και δηλώνει ότι μόνον σε δύο απο τα τρία παιχνίδια της Super League θα διαιτητεύουν ξένοι διαιτητές.

Με την πρόφαση ότι είναι …αδύνατον να έρχονται ξένοι διαιτητές λόγω των υποχρεώσεών τους στα Εθνικά Πρωταθλήματα και στα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα.

Ο κύριος Μπένετ δεν είναι «ανυποχώρητος», είναι απλώς ανεπαρκής και ψεύδεται.

Τα προηγούμενα χρόνια πως οι κύριοι Περέιρα και Κλάτενμπεργκ έφερναν ξένους διαιτητές; Δεν είχαν τότε υποχρεώσεις;

Επίσης είναι δυνατόν να επικαλείται τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα τώρα που Champions League, Europa League και Conference είναι στις τελικές φάσεις, συνεπώς υπάρχουν ελάχιστα παιχνίδια;

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις