Ελευθερόπουλος: «Έλειψε μόνο το γκολ – Κάκιστος ο αγωνιστικός χώρος»

Ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας του, δήλωσε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό παρά το ισόπαλο αποτέλεσμα. Όπως τόνισε ο τεχνικός της Νίκης Βόλου, οι παίκτες του ακολούθησαν το πλάνο, δημιούργησαν ευκαιρίες παίζοντας συνδυαστικό ποδόσφαιρο και το μόνο που έλειψε ήταν το γκολ. Ο κ. Ελευθερόπουλος στάθηκε επίσης στον κακό αγωνιστικό χώρο του γηπέδου που αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα για την ομάδα του.

Απόσπασμα από τις δηλώσεις του Δ. Ελευθερόπουλου όπως αποδόθηκε από το goalpost.gr:

«Σήμερα είχαμε να αντιμετωπίσουμε δύο μεγάλες δυσκολίες. Το πρώτο ήταν το ψυχολογικό μετά τα όσα συνέβησαν στις Σέρρες, εξωαγωνιστικά και το δεύτερο ήταν το γήπεδο. Δυστυχώς βάσει της κλήρωσης των play off δεν μπορέσαμε να παίξουμε στο Πανθεσσαλικό. Για μία ομάδα όπως η δική μας που αρέσκεται να έχει την κατοχή της μπάλας, δεν βολεύει να παίζει σε τόσο κακό αγωνιστικό χώρο όπως αυτόν της Νεάπολης. Δυστυχώς είναι ένας από τους χειρότερους, αν όχι ο χειρότερος αγωνιστικός χώρος της κατηγορίας.

Παρά τις δυσκολίες οι ποδοσφαιριστές ανταποκρίθηκαν θετικά από το πρώτο λεπτό. Στο πρώτο 25λεπτο έχουμε 2-3 κλασικές ευκαιρίες και 4-5 προϋποθέσεις για να πετύχουμε κάποιο γκολ. Περιορίσαμε τον Παναθηναϊκό στο δικό του πρώτο τρίτο, είχαμε εντυπωσιακά ποσοστά κατοχής μπάλας και οι παίκτες ήταν συνεχώς μέσα στο πλάνο.

Στο δεύτερο ημίχρονο συνεχίστηκε στο ίδιο μοτίβο. Είχαμε αρκετές ευκαιρίες και σε ροή και σε στατικά και απειληθήκαμε μόνο μία φορά, προς το τέλος του αγώνα που ρισκάραμε περισσότερο και με την αλλαγή του σχηματισμού. Παρόλα αυτά δεν σκοράραμε παρά τις προϋποθέσεις που δημιουργήσαμε.

Στεναχωριέμαι μόνο για την προσπάθεια των παιδιών. Το ευχάριστο είναι ότι έμειναν στο πλάνο μέχρι τελευταία στιγμή. Προσπάθησαν, έβαλαν κάτω την μπάλα, έπαιξαν συνδυαστικό ποδόσφαιρο, έτρεξαν αρκετά, κράτησαν κοντά τις γραμμές και είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση των ποδοσφαιριστών».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις