Αισιόδοξος για τη συνέχεια ο Γ. Φαρουράκης

Η πρώτη αγωνιστική δεν έφερε το αποτέλεσμα που όλοι προσδοκούσαν στον Ηρακλή, καθώς γνώρισε την εκτός έδρας ήττα από το Διαγόρας Σεβαστής στην Κατερίνη με 3-1. Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης ο τεχνικός των «κυανόλευκων» Γιάννης Φασουράκης, δήλωσε σχετικά με το ματς στο «goalpost.gr».

 «Το πρώτο πεντάλεπτο του παιχνιδιού, ήταν καταστροφικό για μας, αφού πριν καταλάβουμε τι συμβαίνει βρεθήκαμε να είμαστε πίσω στο σκορ με 2-0. Ήταν ο απόλυτος αιφνιδιασμός. Επίσης, τα πρώτα τριάντα λεπτά ήταν δύσκολα, διότι οι αντίπαλοι ήταν πολύ καλοί στα στημένα, κάτι που γνωρίζαμε. Δεν μπορούσαμε όμως να φανταστούμε ότι θα είχαμε μια τόσο εχθρική διαιτησία, που μας έκλεινε μέσα στην περιοχή μας, με συνεχόμενα φάουλ.
Στη συνέχεια προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε και μετά το ημίωρο αρχίσαμε να βρίσκουμε τα πατήματά μας, Τότε είχαμε μια ακόμη ατυχία με τον τραυματισμό του Τσελεπή.
Για τον αντίπαλό μας ξέραμε ότι έχει κάποιους πολύ καλούς κι έμπειρους παίκτες οι οποίο όμως είναι μεγαλύτερης ηλικίας και ξέραμε ότι μετά από κάποιο σημείο δεν θα είχαν τις δυνάμεις που απαιτούνται. Εκεί στοχεύαμε να χτυπήσουμε, όμως η αποβολή του Ντούρο μας δημιούργησε εκ νέου πρόβλημα, καθώς κληθήκαμε να  παίξουμε παίκτη λιγότερο και το σκορ εις βάρος μας.
Παρόλα αυτά δεν παρατήσαμε το παιχνίδι και συνεχίσαμε να πιέζουμε, αν και δεν κάναμε την πολύ μεγάλη φάση. Το γκολ που κάνει βαριά την ήττα και δημιουργεί λάθος εντυπώσεις μπήκε στα τελευταία λεπτά κι αφού λίγο πριν εμείς χάσαμε την καλύτερή μας ευκαιρία να ισοφαρίσουμε. Είμαι αισιόδοξος για τη συνέχεια, από τη στιγμή που είδα την ομάδα να βρίσκει τον εαυτό της και να αγωνίζεται ως το τελευταίο λεπτό, προσπαθώντας να πάρει ότι καλύτερο μπορεί.»
 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις