Με αποκλειστικό στόχο τη ΝΙΚΗ κόντρα στην ΑΕΛ

Με αποκλειστικό στόχο την κατάκτηση των τριών βαθμών θα παραταχθεί η Νίκη σήμερα, στις 14:45, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, απέναντι στην ΑΕΛ. Οι κυανόλευκοι έχουν μείνει πολύ πίσω στο κυνήγι του Πανσερραϊκού και δεν θέλουν να πετάξουν την ευκαιρία να μειώσουν την απόσταση, μετά την ήττα πρωτοπόρων στο Καυτανζόγλειο. Η Αναγέννηση πέρασε νικηφόρα από τη Λάρισα κόντρα στον Ηρακλή και αύξησε τη διαφορά από τη Νίκη στους τέσσερις βαθμούς, προσθέτοντας ακόμη ένα κίνητρο στη βολιώτικη ομάδα να αγωνιστεί αποκλειστικά για το τρίποντο. Στη σημερινή “μάχη” θα έχει δίπλα της τους οπαδούς της που αναμένεται να αποτελέσουν τον δωδέκατο παίκτη της.

Μοναδική απουσία ο Ροχάνο

Μετά από αρκετά μεγάλο διάστημα, ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος έχει σχεδόν όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του. Μοναδική απουσία αυτή του Αντόνιο Ροχάνο που ταλαιπωρείται από διάστρεμμα. Στα πλάνα του τεχνικού της Νίκης βρίσκονται οι Μιράντα και Σιαφά που επέστρεψαν από τις υποχρεώσεις τους με την εθνική τους ομάδα.

Αναλυτικά η αποστολή της Νίκης: Μπάγιτς, Μπουργάνης, Κάσσος, Τοπαλίδης, Λογαράς, Ανδρέου, Γρομητσάρης, Δεληζήσης, Αναστασίου, Δημητρίου, Κυριακίδης, Μέτσε, Τσουκαλάς, Γαβριηλίδης, Παναγιωτίδης, Μιράντα, Ολαϊζόλα, Κρητικός, Τζιώρας, Σιαφά

Η αποστολή της ΑΕΛ

Σε 21 ποδοσφαιριστές κατέληξε ο Παναγιώτης Γκουτσίδης μετά το πέρας και της τελευταίας προπόνησης στα Δένδρα, προκειμένου να συγκροτήσει την αποστολή για τον σημερινό αγώνα.

Σε σχέση με την αποστολή της περασμένης εβδομάδας για το νικηφόρο αγώνα με τον ΠΑΟΚ Β’, στη λίστα των απόντων παρέμεινε φυσικά ο εγχειρισμένος Θεοδωρόπουλος, όπως και ο Μαξιμένκο, που προσπάθησε να μπει στο ομαδικό πρόγραμμα αλλά δεν ξεπέρασε 100% τον τραυματισμό του, ενώ προστέθηκε ο νεαρός Μιλτιάδης, που κληρονόμησε αρκετά βαρύ διάστρεμμα από την αναμέτρηση της περασμένης Παρασκευής. Αντίθετα, στη διάθεση του προπονητή τους επέστρεψαν οι Ηλιάδης, Τσιριγώτης και Γαρουφαλιάς, με τους δύο πρώτους να συμπεριλαμβάνονται άμεσα στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας.

Αναλυτικά την 21μελή αποστολή της ΑΕΛ για την αναμέτρηση που ρίχνει την αυλαία της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της SL2 αποτελούν οι εξής: Σουλούκος, Αντωνόπουλος, Καλουτσικίδης, Παπαγεωργίου Αθ., Κοσσονού, Μαϊδανός, Ηλιάδης, Γκοτζαμανίδης, Κόλα, Πλέγας, Θωμαϊδης, Αντράντα, Παπαγεωργίου Κ., Νικολιάς, Πεντρόσο, Νίνο, Μαυριάς, Γλυνός, Τσιριγώτης, Νούνιες, Ογκμπόε.

Από την Καβάλα ο ρέφερι

Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Παναγιώτης Ραφαήλ Τσιάρας από την ΕΠΣ Καβάλας. Βοηθοί του είναι οι Γιώργος Χριστοδούλου (Ημαθίας) και Λάμπρος Σακάλογλου (Καβάλας). Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Στέλιος Λεωνίδας από την ΕΠΣ Τρικάλων και παρατηρητής ο Παναγιώτης Συμεωνίδης από την ΕΠΣ Πιερίας.

Τα εισιτήρια του αγώνα

Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ενημερώνει το φίλαθλο κόσμο της για τις τιμές και τη διάθεση των εισιτηρίων, καθώς και για τη διαδικασία εισόδου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, για την αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΛ στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος του Βορείου Ομίλου της Superleague 2, την Παρασκευή 7 Απριλίου, στις 14:45.

𝚻𝚰𝚳𝚬𝚺 𝚬𝚰𝚺𝚰𝚻𝚮𝚸𝚰𝛀𝚴 𝚨𝚪𝛀𝚴𝚨

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής:

Ανατολική κερκίδα: 10 ευρώ

Σκεπαστή κερκίδα, εκτός επισήμων: 15 ευρώ

Θύρα Επισήμων: 25 ευρώ

Τα παιδιά, ηλικίας 12 ετών και κάτω, εισέρχονται στο γήπεδο δωρεάν, με απαραίτητη τη συνοδεία τους από κάποιον ενήλικα.

𝚨𝚪𝚶𝚸𝚨 𝚬𝚰𝚺𝚰𝚻𝚮𝚸𝚰𝛀𝚴

Οι θύρες του Πανθεσσαλικού Σταδίου, για τον φίλαθλο κόσμο μας, θα ανοίξουν δύο ώρες πριν την προγραμματισμένη ώρα έναρξης. Ο κόσμος θα μπορεί να εισέρχεται στις θύρες του Σταδίου από την πρώτη Πεζογέφυρα, εκτός των κατόχων εισιτηρίων διαρκείας Gold – VIP και των δημοσιογράφων, οι οποίοι θα μπουν στο γήπεδο από το κεντρικό πάρκινγκ του Πανθεσσαλικού και θα οδηγούνται στις θέσεις τους, ύστερα από σχετική καθοδήγηση των ανθρώπων της ομάδας μας.

Σημειώνεται πως οι κάτοχοι διαρκείας θα μπορούν να εισέλθουν στο γήπεδο με την επίδειξη της ψηφιακής κάρτας διαρκείας 2022-2023 ή της κάρτας διαρκείς 2022-2023.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις