Δεν αλλάζει τακτική ο Βόλος κόντρα στον ΠΑΟΚ

Η προσπάθεια του Βόλου στα πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ συνεχίζεται. Αύριο Κυριακή στις 8.30 το βράδυ οι «κυανέρυθροι» θα κληθούν να αντιμετωπίσουν στην Τούμπα τον ΠΑΟΚ, στο τρίτο απαιτητικό παιχνίδι μέσα σε διάστημα μιας εβδομάδας.

Στόχος του Βόλου στο παιχνίδι με τον «Δικέφαλο του Βορρά» είναι να πάρει ό,τι καλύτερο μπορεί, απέναντι σε έναν ΠΑΟΚ που ίσως εμφανιστεί απογοητευμένος από το γεγονός ότι έμεινε εκτός της διεκδίκησης του τίτλου, μετά τις ήττες από ΑΕΚ και Ολυμπιακό.
Στα δύο τελευταία παιχνίδια των πλέι οφ, με Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο και ΑΕΚ στο Πανθεσσαλικό, ο Βόλος έβαλε δύσκολα στις δύο πρώτες ομάδες της βαθμολογίας και δέχθηκε μόλις ένα γκολ στα δύο αυτά ματς, όντας πιο ανταγωνιστικός σε σχέση με τα παιχνίδια του πρωταθλήματος στο δεύτερο γύρο απέναντι στους «μεγάλους».
Κόντρα στον ΠΑΟΚ οι «κυανέρυθροι» αναμένεται να ακολουθήσουν την ίδια τακτική, όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια των πλέι οφ. Θα παίξουν κλειστά στην άμυνα, περιορίζοντας την επιθετική δραστηριότητα του «Δικεφάλου του Βορρά» και θα κυνηγήσουν το γκολ με αντεπιθέσεις.
Ο στόχος της Ευρώπης παραμένει εφικτός και όλοι στην ομάδα πιστεύουν πως μπορεί να επιτευχθεί, παρότι ο Άρης αυτή τη στιγμή φαντάζει ως φαβορί, όπως τονίζει ο προπονητής του Βόλου, Κώστας Μπράτσος: «Πιστεύω πως θα πάει μέχρι τέλους η μάχη αυτή. Ο Άρης έχει το αβαντάζ για πολλούς λόγους, τόσο από πλευράς βαθμολογίας, όσο και από πλευράς ρόστερ ή και ιστορίας. Ο ένας βαθμός, πάντως, δεν είναι πάντως μεγάλη διαφορά και εφόσον ακουμπάμε στο όνειρο της ευρωπαϊκής εξόδου, θα το κυνηγήσουμε όσο δεν πάει. Τα παιχνίδια αυτά είναι πλέον σαν νοκ άουτ, χωρίς αύριο, γι’ αυτό και οι παίκτες κάνουν κατάθεση ψυχής σε κάθε αγώνα.
Κατά 80% θα κριθεί στα μεταξύ μας παιχνίδια, αλλά και οι δύο ομάδες είναι ικανές για μεγάλες νίκες, όπως έχουν δείξει στην κανονική περίοδο».
Στο παιχνίδι με την ΑΕΚ ο Βόλος έπαιξε πιο ορθολογικά στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς με την είσοδο του Μπαριέντος στο παιχνίδι δυνάμωσε σημαντικά ο άξονας της μεσαίας γραμμής, ενώ ο Γκάγκι έπαιξε στη φυσική του θέση, στα άκρα της επίθεσης. Βέβαια, χρειάστηκε να παίξει φορ ο Ντέλετιτς μετά την αποχώρηση του Οζέγκοβιτς από το παιχνίδι, λίγο πριν την εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις