Κερδίζει Καστοριά και ελπίζει ο Ολυμπιακός Βόλου

Αγωνιστική δράση σήμερα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Ο Ολυμπιακός Βόλου υποδέχεται στις 4 μ.μ. την Καστοριά για τον 2ο όμιλο και θέλει μόνο νίκη για να ελπίζει σε παραμονή στην κατηγορία.

Όλα τα παιχνίδια στον 2ο όμιλο διεξάγονται σήμερα Σάββατο, καθώς την Μ. Τετάρτη 12/4 θα υπάρξει εμβόλιμη αγωνιστική. Ο Ολυμπιακός Βόλου παραμένει αήττητος εδώ και τρεις αγωνιστικές (δύο νίκες και μία ισοπαλία), γεγονός που έχει δημιουργήσει ελπίδες για παραμονή στην κατηγορία. Με την προϋπόθεση να μην έχει καμία βαθμολογική απώλεια στα τέσσερα παιχνίδια που απομένουν μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος και παράλληλα να τον ευνοήσουν τα υπόλοιπα αποτελέσματα.
Αυτή τη στιγμή οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται στην προτελευταία θέση της κατάταξης και στο -5 από τις ομάδες που είναι πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Αν ρίξουμε μια ματιά στο πρόγραμμα των αγώνων μέχρι τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου, θα δούμε ότι υπάρχουν πολλά παιχνίδια που θα δώσουν μεταξύ τους οι ομάδες που παλεύουν να διατηρηθούν στη Γ’ Εθνική.
Ο Σωτήρης Πετσιμέρης έχει δουλέψει πάνω στην τακτική που θα ακολουθήσει η ομάδα, προκειμένου να φτάσει στης νίκη, που τόσο πολύ έχει ανάγκη. Ο Βολιώτης τεχνικός έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια και τη διάθεση των παικτών στο τελευταίο παιχνίδι με τον Δωτιέα στην Αγιά και δεν αναμένεται να προβεί σε σημαντικές αλλαγές στην ενδεκάδα.
Την «ερυθρόλευκη» εστία θα υπερασπιστεί ο Καβουσάκης, ενώ το δεξί άκρο της άμυνας θα καλύψει ο Σκοπελίτης και το αριστερό ο Θεοδωρόπουλος. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Σιουμουρέκης και Παπαϊωάννου. Στη μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν οι Κόλα, Παπαδήμος και Γιαρλελής. Στις πτέρυγες θα επιχειρούν οι Διαμαντόπουλος (αριστερά) και Καρβούνης (δεξιά), με τον Αναστασίου να αγωνίζεται στην κορυφή της επίθεσης. Θέση στο βασικό σχήμα διεκδικεί και ο Μαργαρίτης, ο οποίος είναι και πάλι σε θέση να βοηθήσει την ομάδα, μετά τον τραυματισμό του στο κεφάλι στο παιχνίδι με τον Εδεσσαϊκό. Στην περίπτωση που παίξει βασικός, στον πάγκο θα καθίσει ένας εκ των Γιαρλελή, Καρβούνη.
Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας θα βρίσκονται και οι Κωνσταντίνου, Ντινόπουλος, Σκύφτας, Σταμπουλής, Μυλωνάς, Κατσαγεωργίου και Καρατσόλης.
Η Καστοριά προέρχεται από δύο σερί ήττες στα παιχνίδια με Μακεδονικό Φούφα εκτός με 1-0 και Χανιώτη εντός έδρας, επίσης με 1-0. Το τελευταίο νικηφόρο παιχνίδι ήταν με τον Δωτιέα στην Αγιά στις 19/3 με 2-0. Κατέχει αυτή τη στιγμή την 7η θέση στη βαθμολογία (ισοβαθμεί με την ΑΕΠ Κοζάνης με 28 βαθμούς) και εκτός έδρας έχει να επιδείξει τρεις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Έχει πετύχει οκτώ γκολ μακριά από το γήπεδό της και έχει δεχθεί 11. Το παιχνίδι των δύο ομάδων στον πρώτο γύρο, στις 22 Ιανουαρίου, είχε λήξει ισόπαλο χωρίς τέρματα.
Ο κόσμος του Ολυμπιακού όλη τη χρονιά βρίσκεται κοντά στην ομάδα, τη στηρίζει και το ίδιο θα κάνει και στο σημερινό παιχνίδι με την Καστοριά. Οι φίλαθλοι αναμένεται να δώσουν δυναμικό «παρών», αποτελώντας τον δωδέκατο παίκτη της ομάδας.
Όσον αφορά τα εισιτήρια του αγώνα, από τη διοίκηση του Ερασιτέχνη έγινε γνωστό, ότι η γενική είσοδος έχει οριστεί στα 10 ευρώ. Οι φίλαθλοι μπορούν να προμηθεύονται εισιτήρια του σημερινού αγώνα από το εκδοτήριο του γηπέδου της Νεάπολης. Κατόπιν απόφασης του Δ.Σ. του συλλόγου, όσες γυναίκες και παιδιά μέχρι 15 ετών συνοδεύονται από κατόχους διαρκείας όλων των ειδών θα εισέρχονται  στον αγώνα δωρεάν.

Διαιτητής η Δεληγιάννη
Τη σημερινή αναμέτρηση ορίστηκε να διευθύνει η Αλεξάνδρα Δεληγιάννη από την ΕΠΣ Λάρισας. Βοηθοί θα είναι οι Δημήτρης Κοτούμπας και Μιλτιάδης Μπουρονίκος από την ίδια Ένωση.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις