Έκανε την ύστατη προσπάθεια ο Ολυμπιακός Β., δεν αποφεύγει το μοιραίο

Η προσπάθεια στα τελευταία παιχνίδια έγινε από πλευράς Ολυμπιακού Βόλου, μήπως και η ομάδα παραμείνει “ζωντανή” μέχρι τέλους για την παραμονή στη Γ’ Εθνική. Η ήττα, ωστόσο, από την Καστοριά το Σάββατο στη Νεάπολη, ουσιαστικά αποτελεί το “κύκνειο άσμα” των “ερυθρολεύκων”, οι οποίοι του χρόνου θα κληθούν να αγωνιστούν για πρώτη φορά στην ιστορία τους στην Α’ τοπική κατηγορία της ΕΠΣΘ και να επιχειρήσουν ένα νέο ξεκίνημα από το μηδέν.
Για πρώτη φορά φέτος ο Ολυμπιακός δέχθηκε δύο γκολ, ως γηπεδούχος, ενώ αυτή ήταν η έκτη ήττα της ομάδας εντός έδρας. Το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έκανε τόσες πολλές ήττες στη Νεάπολη (και μία στον Αλμυρό) στοίχισαν και έφεραν την ομάδα να είναι από την αρχή σχεδόν του πρωταθλήματος στη ζώνη του υποβιβασμού.
Αξίζει, πάντως, να αναφέρουμε, ότι παρά το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έκανε φέτος μια κάκιστη χρονιά, ο κόσμος σε κάθε παιχνίδι ήταν δίπλα στην ομάδα, ενώ και στο παιχνίδι με την Καστοριά, οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού έδωσαν δυναμικό “παρών”.
Από εδώ και πέρα ο Ολυμπιακός θα πρέπει να κοιτάξει την επόμενη μέρα και όλοι περιμένουν να δουν πως θα εξελιχθεί η υπόθεση με τον όμιλο επιχειρηματιών που έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον να αναλάβει το ποδοσφαιρικό τμήμα.
Άμεσα αναμένεται να συγκληθεί έκτακτη γενική συνέλευση (αμέσως μετά το Πάσχα), έτσι ώστε από την 1η Μαΐου και μετά τη λήξη του πρωταθλήματος, το ποδοσφαιρικό τμήμα να περιέλθει στα χέρια αυτών που επιθυμούν τη λειτουργία του.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις