ΑΕΚ – Άρης: Έλληνες διαιτητές αντικατέστησαν τους μεθυσμένους Πολωνούς

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε την Κυριακή (9/4) την αντικατάσταση του Πολωνού διαιτητή, Πάβελ Ρατσκόβσκι, και των βοηθών του, με τον Αριστοτέλη Διαμαντόπουλο να ορίζεται τελικά για το ΑΕΚ – Άρης στην OPAP Arena.

Ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος είναι ο νέος διαιτητής που θα σφυρίξει την αναμέτρηση στην OPAP Arena μεταξύ ΑΕΚ και Άρη (9/4, 18:00, COSMOTE SPORT 1 HD και live από το SPORT24) για την 4η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League.

Βοηθοί του είναι οι Μπουξμπάουμ Ράιχαρντ και Τρύφων Πετρόπουλος, 4ος ο Βεργέτης Χρήστος, VAR ο Ευαγγέλου Άγγελος και AVAR Φωτόπουλος Αντρέας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΠΟ, η αντικάσταση του Πολωνού διαιτητή, Πάβελ Ρατσκόβσκι, έγινε μετά από κοινό αίτημα που έθεσαν μέσω επιστολών η ΑΕΚ και ο Άρης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Από την ΚΕΔ/ΕΠΟ ανακοινώνονται τα εξής: Κατόπιν επιστολών που εστάλησαν από τις ΠΑΕ ΑΕΚ και Άρης σχετικά με δημοσιεύματα που αναφέρονται σε επεισόδιο των αξιωματούχων διαιτησίας του σημερινού αγώνα ΑΕΚ-Άρης, η ΚΕΔ/ ΕΠΟ είναι υποχρεωμένη να προχωρήσει σε αντικατάσταση τους με Έλληνες διαιτητές ως ακολούθως.

ΔIAITHTHΣ: ΔIAMANTOΠOYΛOΣ APIΣTOTEΛHΣ EΠΣ APKAΔIAΣ

1OΣ BOHΘOΣ: MΠOYΞMΠAOYM PAIXAPNT EΠΣ AN.ATTIKHΣ

2OΣ BOHΘOΣ: TPYΦΩN ΠETPOΠOYΛOΣ

4OΣ ΔIAITHTHΣ: BEPΓETHΣ XPHΣTOΣ EΠΣ APKAΔIAΣ

VAR: EYAΓΓEΛOY AΓΓEΛOΣ EΠΣ AΘHNΩN

AVAR: ΦΩTOΠOYΛOΣ ANTPEAΣ EΠΣ AΘHNΩN”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις