Απάντησε ο Ολυμπιακός Βόλου στους “απλήρωτους” παίκτες: Μήπως να ζητήσουν συγγνώμη για την κακή πορεία της ομάδας;

Με ανακοίνωση απάντησε ο Ολυμπιακός Βόλου στις δηλώσεις των Καβουσάκη και Σκοπελίτη που έκαναν λόγο για εγκατάλειψη της ομάδας από τη διοίκηση.

Αναλυτικά:

“Με αφορμή πρόσφατες δηλώσεις ποδοσφαιριστών μας και προς ενημέρωση των φιλάθλων μας αναφέρουμε τα εξής.

 1. Ποτέ δεν αμφισβητήσαμε την προσπάθεια  των ποδοσφαιριστών και των προπονητών μας και τους έχουμε ευχαριστήσει πολλές φορές.
 2. Ποτέ δεν κατηγορήσαμε ποδοσφαιριστή της ομάδας μας για τις δυνατότητες του, γιατί η επιλογή τους έγινε από αυτούς που είχε ορίσει η διοίκηση το καλοκαίρι.
 3. Δεν γνωρίζουμε εάν κάποιο μέλος της Διοίκησης κατηγόρησε ποδοσφαιριστή για χρηματισμό όπως αναφέρθηκε. Εάν ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής το γνωρίζει να τον κατονομάσει.
 4. Μέχρι τον Φεβρουάριο του 2023 που έγιναν οι τελευταίες πληρωμές η διοίκηση μας που παρέλαβε το καλοκαίρι ένα ποδοσφαιρικό τμήμα διαλυμένο , χωρίς ενα δελτίο ποδοσφαιριστή, χωρίς υλικά προπόνησης, χωρίς ρουχισμό και έχοντας άλλα δύο αγωνιστικά τμήματα ( Μπάσκετ ανδρών και Βόλεϊ γυναικών) στην Β Εθνική κατηγορία και παρά  την μη ύπαρξη κάποιου επενδυτή διέθεσε ένα τεράστιο ποσό  για τα δεδομένα ενός ερασιτεχνικού σωματείου.
 5. Δεν θα αναφέρουμε ατομικά ακόμη τι έχει λάβει ο κάθε ποδοσφαιριστής μέχρι σήμερα και τι είχαν πάρει όσοι αποχώρησαν τον Δεκέμβριο, με δική τους θέληση, και για τους δικούς τους λογους( θα το κάνουμε αν χρειαστεί) και ούτε θα κάνουμε σαν διοίκηση σύγκριση ακόμη με την προσφορά τους, γιατί δεν το θεωρούμε σωστό και γιατί θα μας θεωρήσουν ηλίθιους, να έχουν δοθεί τόσα χρήματα και η ομάδα να είναι προτελευταία.
 6. Ενημερώνουμε λοιπόν τους φιλάθλους της ομάδας μας ότι σε σύνολο μέχρι τον Φεβρουάριο 2023 για ποδοσφαιριστές, προπονητές, για προκαταβολές και οδοιπορικά, ρουχισμο, υλικά προπονήσεων, συντήρηση γηπέδων αποστολές και ότι άλλο χρειάζεται μία ομάδα δαπανήθηκε ένα υπέρογκο ποσό   πολύ πάνω από τις δυνατότητες ενός Ερασιτεχνικού Σωματείου με θυσίες όλων.
  Οι αποδείξεις και λεπτομέρειες δαπανών βρίσκονται στην  διάθεση κάθε ενδιαφερομένου μέλους του Συλλόγου.
 7. Μετά την κακή πορεία της ομάδας, από τον Ιανουάριο υπήρξε απογοήτευση στους φιλάθλους και σε κάθε παιχνίδι έδρας τα έξοδα ήταν δυσανάλογα με τα έσοδα, με αποτέλεσμα η Διοίκηση να επιβαρύνεται με τα έξοδα διαιτησίας και τις μετακινήσεις εκτός έδρας.
 8. Η διοίκηση μέσω των ορισθέντων γενικών  αρχηγών κκ Λ. Τασσιόπουλο και Γ. Θεοδωρίδη ήταν παρούσα στην ομάδα και είχε πλήρη ενημέρωση για όλα τα τεκτενόμενα στο τμήμα.
  Δεν είναι της φιλοσοφίας μας όλοι να “μπλέκονται” και να “ανακατεύονται” παντού.
 9. Εμείς τα λάθη  τις αδυναμίες και τις παραλήψεις μας τις έχουμε κάνει γνωστές στους φιλάθλους και έχουμε ζητήσει συγνώμη, κάποιοι ποδοσφαιριστές μήπως πρέπει με την σειρά τους  να κάνουν την αυτοκριτική τους και να ζητήσουν συγνώμη για την κακή πορεία της ομάδας;
 10. Η διοίκηση του Συλλόγου  καθιστά σαφές προς όλους πως θα εξετάσει τους λόγους και τους τυχόν υποκινητές  για την “ομοβροντία” δηλώσεων από συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές και θα λάβει όλα εκείνα τα μέτρα που απαιτούνται.
 11. Φυσικά και δεν επιθυμούμε την αντιπαράθεση με τους ποδοσφαιριστές μας που τους θεωρούμε μέλη της οικογένειας του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ αλλά πρέπει και αυτοί να καταλάβουν τον μεγάλο αγώνα που δίνουμε εδώ και δέκα μήνες ώστε να είμαστε συνεπείς για να “ζήσει” το ποδοσφαιρικό τμήμα”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις