Οκτώ γκολ μέσα σε τέσσερις μέρες δέχθηκε ο Ολυμπιακός Βόλου

Ο Ολυμπιακός Βόλου στο παιχνίδι με τον Μακεδονικό Φούφα στην Πτολεμαΐδα γνώρισε την πιο βαριά ήττα στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, χάνοντας με 5-2, πληρώνοντας τραγικά λάθη, με την απογοήτευση όλων για την κακή εμφάνιση να είναι μεγάλη.

Αυτή ήταν η τελευταία έξοδος των “ερυθρολεύκων” στο πρωτάθλημα, μία αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση της περιόδου, με τον Ολυμπιακό να έχει αποχαιρετήσει ήδη την κατηγορία και να κοιτάζει την επόμενη μέρα.
Μετά τα τρία γκολ που δέχθηκε η ομάδα από τον Γ.Σ. Αλμυρού στο Κύπελλο ΕΠΣΘ την περασμένη Τετάρτη (σημείωσε τέσσερα και προκρίθηκε στον τελικό), τέσσερις μέρες αργότερα οι “ερυθρόλευκοι” είδαν την εστία τους να παραβιάζεται πέντε φορά από τον Μακεδονικό Φούφα και να διασύρεται. Από μία ομάδα, μάλιστα, που και αυτή υποβιβάζεται στα τοπικά πρωταθλήματα, έχοντας 27 βαθμούς, δύο περισσότερους από τον Ολυμπιακό.
Πολλά ήταν τα λάθη που έγιναν από τους “ερυθρόλευκους” στο παιχνίδι, με τον Μακεδονικό Φούφα να σημειώνει δύο γκολ στο πρώτο και τρία στο δεύτερο ημίχρονο.

Η χρονιά ολοκληρώνεται την Κυριακή για τον Ολυμπιακό με τους “ερυθρόλευκους” να υποδέχονται στο δημοτικό στάδιο της Νεάπολης τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης που “καίγεται” για τη νίκη.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις