“Η ΕΠΟ έχει δικαίωμα να κλείσει το Πανθεσσαλικό και να μην μπορεί να το χρησιμοποιήσει ο Βόλος”

Άρθρο του SPORT24 αναφέρει πως η ΕΠΟ έχει το δικαίωμα να κλείσει το Πανθεσσαλικό και να μην επιτρέψει στον Βόλο να το χρησιμοποιεί ως έδρα καθώς ενώ έχει συναινέσει εγγράφως την παραχώρησή του για τον τελικό, τώρα αρνείται να το παραχωρήσει.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

Η ΕΠΟ αποφάσισε όχι μόνο να ψάξει άλλο γήπεδο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet αλλά να εντείνει την κόντρα της με το δήμαρχο του Βόλου, Αχιλλέα Μπέο, και να φτάσει μέχρι και σε κλείσιμο του Πανθεσσαλικού ώστε να μην μπορεί να το χρησιμοποιεί η ομάδα της Μαγνησίας.

Στα άκρα οδηγείται η κόντρα της ΕΠΟ με τον δήμαρχο Βόλου και ισχυρό άνδρα της ομάδας της Μαγνησίας, Αχιλλέα Μπέο, μετά τις παλινωδίες που υπήρξαν την Πέμπτη με αφορμή το γήπεδο που θα διεξαχθεί ο τελικός.

Η ΕΠΟ όρισε αρχικά τον τελικό στο Πανθεσσαλικό στις 24/5 για να έρθει η ανακοίνωση της επιτροπής του σταδίου και η επίσημη θέση της ομοσπονδίας πως πλέον ο τελικός θα διεξαχθεί σε άλλο γήπεδο και με κόσμο.

Στην ΕΠΟ σκέφτονται να παραπέμψουν τον Μπέο στην Επιτροπή Δεοντολογίας λόγω της εγγραφής συναίνεσης που είχε δώσει για τον τελικό, η οποία αναιρέθηκε ενώ η ομοσπονδία έχει το δικαίωμα να κλείσει το Πανθεσσαλικό και να μην επιτρέψει στο Βόλο να το χρησιμοποιεί ως έδρα. Κάτι το οποίο προβλέπεται από τον ΚΑΠ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις