Ήττα 3-1 για τη Νίκη από τον ΠΑΟΚ Β’

Σ’ ένα όμορφο και δυνατό παιχνίδι ο ΠΑΟΚ Β’ επικράτησε της Νίκης Βόλου με σκορ 3-1.

Οι Βολιώτες προηγήθηκαν στο 3′ με τον Χρήστο Τζιώρα, με τους γηπεδούχους να απαντάνε στο 35′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Δαρέλα. Στο 84′ ο Σπυράκος έβαλε μπροστά τον ΠΑΟΚ Β’, με τον Πανίδη να διαμορφώνει το τελικό σκορ στο 94′.

Το ματς

Με τη Νίκη να αξιοποιεί την πρώτη της καλή στιγμή στον αγώνα και να παίρνει προβάδισμα στο σκορ, ξεκίνησε το ματς στο γήπεδο του Μακεδονικού. Μόλις στο 3’ ο Τζιώρας από κοντά πλάσαρε εύστοχα μετά την εκτέλεση κόρνερ του Μιράντα.

Στο 17’ η Νίκη άγγιξε το 0-2 όμως το σουτ του Κρητικού πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Μπαλωμένου. Χρειάστηκαν 19’ λεπτά για να φτάσει ο ΠΑΟΚ στην πρώτη του τελική, με το αδύναμο πλασέ του Χατζηστραβού να εξουδετερώνεται από τον Μπουργάνη. Δύο λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι απείλησαν και πάλι με την κεφαλιά του Δαρέλα να απομακρύνεται από τον πορτιέρε της Νίκης. Με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα ο ΠΑΟΚ απείλησε και πάλι με το σουτ του Χατζηστραβού μέσα από την περιοχή να κοντράρει στον Τζιώρα και να περνάει κόρνερ.

Ο δικέφαλος συνέχιζε να πιέζει για την ισοφάριση και στο 32’ ένα ακόμη σουτ του Χατζηστραβού δεν βρήκε στόχο, περνώντας άουτ. Ένα λεπτό αργότερα ο κ. Στρατούδης είδε πέναλτι του Γρομητσάρη στον Γκορντεζιάνι, απόφαση που αμφισβητήθηκε έντονα από τους παίκτες της Νίκης. Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε εύστοχα ο Δαρέλας, φέρνοντας το ματς στα ίσια στο 35’.

Η είσοδος του Τσουκαλά αντί του Παναγιωτίδη βοήθησε τη Νίκη να κρατήσει περισσότερο την μπάλα στα πόδια της, ωστόσο δύσκολα έφτανε με αξιώσεις στα καρέ του Μπαλωμένου. Στο 62’ ο Τσουκαλάς επιχείρησε σουτ έξω από την περιοχή, με την μπάλα να περνάει άουτ. Ο ΠΑΟΚ «απάντησε» με την προβολή του Κωττά στο 68’ που πέρασε επίσης εκτός αγωνιστικού χώρου. Στο 76’ ήταν και πάλι οι γηπεδούχοι που απείλησαν, με το σουτ του Σπυράκου να περνά δίπλα από το δεξί δοκάρι του Μπουργάνη. Δύο λεπτά αργότερα ο Μέτσε βρέθηκε σε θέση βολής όμως το σουτ ήταν άστοχο.

Στο 84’ ο ΠΑΟΚ Β’ έκανε την ολική ανατροπή. Ο Σπυράκος πάτησε περιοχή από τα αριστερά, το σουτ που επιχείρησε κόντραρε και ξεγέλασε τον Μπουργάνη, με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων η Νίκη έχασε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει, όμως το σουτ του Κάσσου από καλή θέση κατέληξε άουτ.

Κι ενώ η βολιώτικη ομάδα πίεζε για να ισοφαρίσει, σε αντέπιθεσή του ο ΠΑΟΚ Β’ πέτυχε και τρίτο τέρμα. Στο 93’ ο Πανίδης με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, διαμορφώνοντας το τελικό 3-1.

Οι συνθέσεις: 

ΠΑΟΚ Β’ (Πάμπλο Γκαρσία): Μπαλωμένος, Κιτσάκης, Μελετίδης, Κωττάς, Μορικέλι, Νινούα, Ουεντραόγκο, Δαρέλας, Σελιμάι (65′ Μπράντονιτς), Χατζηστραβός (75′ Σπυράκος), Γκορντεζιάνι (75′ Πανίδης).

Νίκη Βόλου (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Μπουργάνης, Αναστασίου, Κάσσος, Ανδρέου, Γρομητσάρης (51′ λ.τ Λογαράς), Παναγιωτίδης (46′ Τσουκαλάς), Γαβριηλίδης, Κυριακίδης, Κρητικός (66′ Ολαϊσόλα), Μιράντα, Τζιώρας (82′ Ροχάνο).

Διαιτητής: Στρατούδης (Έβρου)

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις