Μετάλλια και διακρίσεις για τον ΝΟΒΑ στην πρεμιέρα του πανελλήνιου πρωταθλήματος (pics)

Ένα χρυσό, δύο ασημένια, ένα χάλκινο μετάλλιο ήταν η συγκομιδή του ΝΟΒΑ κατά την πρώτη μέρα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Καλλιτεχνικής Κολύμβησης, στην κατηγορία ΟΠΕΝ, που διεξάγεται στην Αθήνα.

Την δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε ο ΝΟΒΑ με τις Μαρία Αμεράλη, Νικολέτα Καλτσογιάννη, Ζωή Καράγγελου, Μάριεμ Μαμπρούκ και Φράγγου Ελένη, στο Τεχνικό ομαδικό συγκεντρώνοντας 225.0917 βαθμούς. Στο  ίδιο αγώνισμα το χρυσό μετάλλιο κατέκτησαν οι Ευαγγελία Πλατανιώτη / Σοφία Μαλκογεώργου του ΑΝΟ Γλυφάδας.

Στο Τεχνικό ντουέτο η Ζωή Καράγγελου και η Φράγγου Ελένη κατέκτησαν το ασημένιο μετάλλιο με 226.3750 βαθμούς, ενώ στο ίδιο αγώνισμα η Νικολέτα Καλτσογιάννη και η Μάριεμ Μαμπρούκ με αναπληρωματική την Μαρία Ιωάννα Αμεράλη κατέκτησαν την έκτη θέση.

Στο Μικτό Τεχνικό ντουέτο ο Στυλιανός Κουκουσέλης Φούσκης με την Ξένια Σιρίνα και την Μαγδαληνή Παπαγεωργίου αναπληρωματική κατέκτησαν την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο. Στο ίδιο αγώνισμα ο Νικόλαος  Κουκουσέλης Φούσκης με την Δανάη Σταυριανού Γιαννίκη κατέλαβαν την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις