Ασλανίδης: “Με κατέβασε στην Κ19 γιατί ζήτησα να κάνω έξτρα προπόνηση”

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή “Στη Σέντρα” μίλησε ο Κυριάκος Ασλανίδης που άρχισε την επαγγελματική καριέρα του στον Άρη και αγωνίζεται πλέον στον Βόλο. Είχε κάνει το ντεμπούτο του σε παιχνίδι του Άρη με τον Βόλο ως παίκτης των Κιτρίνων, όμως προ ημερών έπαιξε εναντίον του Άρη. Ο Κυριάκος Ασλανίδης περιέγραψε τις δύσκολες στιγμές που έζησε στην περίοδο που προπονητής στον Άρη ήταν ο Μπούργος. Παράλληλα αναφέρθηκε και στην συνεργασία του με τον Μάντζιο και τον Τερζή.

Ο Κυριάκος Ασλανίδης στις δηλώσεις του είπε για το παιχνίδι με τον Άρη και τον τραυματισμό του: “Δέχθηκα μία κλωτσιά στο πρόσωπο στο πρόσφατο παιχνίδι του Βόλου με τον Άρη, αλλά είμαι καλά. Μου άφησε ένα μικρό σημάδι. Δεν χρειάστηκε να κάνω ράμματα, οι τραυματισμοί είναι μέσα στο ποδόσφαιρο. Ήμουν και εγώ τυχερός, δεν μπορείς να κάνεις κάτι, ευτυχώς δεν ήταν πολύ βαθύ το τραύμα. Δέχθηκα από σιδερένιες τάπες μία σκαριά στο πρόσωπο όμως ήμουν τυχερός. Όσο για τον αγώνα, εμείς -προσπαθούμε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Κοιτάμε να κάνουμε την δουλειά μας”.

– Υπάρχει κίνητρο για τον Βόλο στο παιχνίδι που ακολουθεί με τον ΠΑΟΚ;

“Ο στόχος που είχαμε δεν μπορεί να υλοποιηθεί, ο στόχος είναι να βελτιωνόμαστε από παιχνίδι σε παιχνίδι. Ο κάθε ένας μας, θέλει να αναδειχθούμε μέσα από τα ματς και το ομαδικό πνεύμα. Ήμασταν άτυχοι με τον Άρη και την κόκκινη κάρτα. Εγώ είχα κάνει στο παρελθόν ντεμπούτο με την φανέλα του Άρη κόντρα στον Βόλο. Ήταν τότε που είχε γίνει το περιστατικό με τον Άλκη. Είδατε όμως πως τα φέρνει η ζωή; Τώρα βρέθηκα αντίπαλος του Άρη ως παίκτης του Βόλου.

Τα συναισθήματα ήταν έντονα. Πιο πολύ ήμουν συγκεντρωμένος για να παίξω το ποδόσφαιρο μου. Είχα και κάποιες αναμνήσεις. Πιο πολύ ήθελα να δω τι θα κάνω εγώ στο παιχνίδι. Είχα προπονητή και τον Μπούργος, και τον Μάντζιο και τον Τερζή.

Με τον Μάντζιο που ήταν ο πρώτος προπονητής, με πίστεψε και μου έδωσε την ευκαιρία. Εμένα με βοήθησε πολύ. Με τον Τερζή στη συνέχεια που είναι καλός προπονητής δεν μπορώ να έχω άποψη.

Μετά ήρθε ο Μπούργος. Αυτή την στιγμή είμαι 21 ετών. Η αλήθεια είναι πως δεν θέλω να σχολιάζω κάτι από την συνεργασία μου, με τους προπονητές.

Δυστυχώς με αντιμετώπισε σαν να είμαι παίκτης της Κ19 ο Μπούργος. Δεν ξέρω τι του είπαν για εμένα. Του ζήτησα να κάνω έξτρα πρόγραμμα και από εκεί και πέρα με κατέβασε στην Κ19 επειδή ζήτησα να κάνω έξτρα προπόνηση. Έκανα την δουλειά μου όπως έπρεπε. Αλλά δεν ήθελα να ασχοληθώ περισσότερο, ήθελα να αφοσιωθώ στην δουλειά μου.

Μία φορά μου είπε ο Μπούργος γιατί κάνω έξτρα προπόνηση και το πήρε πολύ στραβά. Έστειλε κάποιον άλλον να μου μιλήσει, και με έστειλε στην Κ19 για ένα μήνα. Εγώ προσωπικά ποτέ δεν έδωσα δικαίωμα στον άνθρωπο και σε κανέναν άλλο άνθρωπο μέσα στον Άρη. Ισα ισα που στον Άρη γίνονταν πολλά πράγματα που δεν μου άρεσαν, αλλά δεν έλεγα τίποτα. Ήθελα απλά να κάνω την δουλειά μου. Είναι πολύ απλό το τι συμβαίνει.

Εάν δείτε τις ενδεκάδες των ομάδων που αποτελούνται από 10 ή 11 ξένους βλέπετε τι συμβαίνει, Πρέπει κάποια στιγμή να σκεφθούν τους Ελληνες παίκτες”.

– Γιατί πιστεύεις ότι δεν θέλουν τον Έλληνα παίκτη;

“Δεν το ξέρω και αυτή είναι μία άλλη κουβέντα. Αυτό που γνωρίζω είναι ότι μπορεί να έρχονται και καλοί ξένοι, όμως έρχονται και άλλοι ξένοι που δεν αξίζουν και παίρνουν τις θέσεις των παικτών που θα έπρεπε να παίξουν. Δυστυχώς οι Έλληνες είμαστε πολύ υποβαθμισμένοι. Και πάλι όμως αντιμετώπισαν δυσκολίες. Με το ένα λάθος του Έλληνα τον βγάζουμε έξω. Αυτό συμβαίνει. Τώρα όσον αφορά το μέλλον. Κάθε Έλληνας θέλει το κάτι παραπάνω. Η αποτυχία με την επιτυχία είναι πολύ κοντά. Εάν σκέφτεσαι θετικά, πρέπει να βοηθήσεις να πετύχεις τους στόχους σου. Και πάνω από όλα να έχεις την υγεία σου”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις