Τεράστιο το κίνητρο της ΑΕΚ, δεν θα είναι αδιάφορος ο Βόλος

Μέσα σε φανταστική ατμόσφαιρα από τους χιλιάδες φίλους της ΑΕΚ που θα πλημμυρίσουν την “OPAP Arena” θα αγωνιστεί την Κυριακή ο Βόλος, στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς.

Αυτή τη μοναδική στιγμή, την κατάκτηση του τίτλου, θέλουν να ζήσουν από κοντά χιλιάδες φίλαθλοι της ΑΕΚ, οι οποίοι θα βρεθούν στην “Αγια Σοφιά” (όσοι τυχεροί εξασφάλισαν εισιτήριο), ενώ χιλιάδες θα είναι και ο κόσμος έξω από το γήπεδο, ο οποίος θέλει κι αυτός να πανηγυρίσει την κατάκτηση του τίτλου, σε μια ονειρεμένη χρονιά για τον “Δικέφαλο”.
Ο Βόλος θα είναι μέρος αυτής της γιορτής, καθώς έμελλε να είναι η ομάδα που θα αντιμετωπίσει η ΑΕΚ στο τελευταίο παιχνίδι των πλέι οφ. Οι “κυανέρυθροι” θα προσπαθήσουν να έχουν αξιόλογη παρουσία, απέναντι σε μια ομάδα που το κίνητρο της νίκης για την κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι τεράστιo.
Μπορεί ο Βόλος βαθμολογικά να είναι αδιάφορος και να αγωνιστεί με πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές, ωστόσο, όπως τόνισε και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Αχιλλέας Μπέος, αν η ΑΕΚ υποτιμήσει τον Βόλο μπορεί να βρεθεί προ εκπλήξεως.
Ο Αχιλλέας Μπέος, επίσης, προανήγγειλε και την παραμονή του Κώστα Μπράτσου στον πάγκο της ομάδας, τονίζοντας σχετικά: «Πού να πάει; Πετυχημένος προπονητής είναι, δημιούργημα δικό μας. Κάθε μέρα κερδίζει γνώσεις και εμπειρίες. Δεν ξέρω αν υπάρχουν πολλοί Έλληνες προπονητές σαν τον Κώστα Μπράτσο. Εμπλουτίζεται καθημερινά, δεν είναι κάτι τυχαίο».
Για τον Βόλο η χρονιά ολοκληρώνεται με την κατάκτηση της 6ης θέσης, που είναι η καλύτερη στα τέσσερα σερί χρόνια παρουσίας της ομάδας στη Σούπερ Λιγκ. Πολύ μεγάλη επιτυχία, αν αναλογιστεί κανείς ότι ο Βόλος άφησε πίσω του ομάδες όπως ο Ατρόμητος, ο ΟΦΗ, ο ΠΑΣ Γιάννινα (έπαιξε πέρυσι στα πλέι οφ). Απόλυτα δίκαια, βάσει της εικόνας και των αποτελεσμάτων που είχε η ομάδα σε όλη τη διάρκεια της κανονικής περιόδου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις