ΕΠΣΘ: Η πιο κρίσιμη εβδομάδα!

Η τρέχουσα εβδομάδα πιθανών να εξελιχθεί στην πιο κρίσιμη της σεζόν, καθώς αναμένεται να δοθεί τέλος σε πολλές εκκρεμότητες που υπάρχουν. Η μακρά αναμονή μιας περιόδου που ολοκληρώνεται, καθώς και το κλείσιμο δικαστικών εκκρεμοτήτων, θα κρίνουν πολλά για το μέλλoν των ομάδων!

Αρχικά με τη διεξαγωγή του εξ αναβολής αγώνα μεταξύ των Ν.Α. Νίκης και του Ανθ. Γαζή, που εν πολλοίς μπορεί να κρίνει και το ποια ομάδα θα καταλάβει, ποια θέση στο βαθμολογικό πίνακα της Β’ ΕΠΣΘ και κατά συνέπεια ποια ομάδα και με πόσες ελπίδες θα διεκδικεί άνοδο στην Α’ ΕΠΣΘ.

Επίσης, το Σαββατοκύριακο θα διεξαχθεί η 26η και τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, στο οποίο υπάρχει αμείωτο ενδιαφέρον στις θέσεις που έπονται των δυο πρώτων. Φυσικά τότε θα έχουμε και την τελική κατάταξη των ομάδων.
Τέλος, για να είναι απολύτως ξεκάθαρα όλα τα προηγούμενα, είναι απαραίτητο να γνωρίζουμε ποια θα είναι η απόφαση στην πολύαναμενόμενη εκδίκαση της ένστασης, σχετικά με την εφαρμογή ή όχι της πρόσθετης προκήρυξης. Η εν λόγω απόφαση θα επηρεάσει όλα τα παραπάνω, ίσως και την τύχη ομάδων που θεωρούνται ήδη υποβιβασμένες.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις