Super League: Η τελική βαθμολογία των playoffs, τι ισχύει για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια

Το πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε, με την ΑΕΚ να κατακτάει τον τίτλο, επιστρέφοντας στον θρόνο του ελληνικού ποδοσφαίρου μετά από μια πενταετία. Η «Ένωση» επικράτησε 4-0 του Βόλου και σφράγισε την πρωτιά, με τον Παναθηναϊκό, που έμεινε στο 1-1 με τον Άρη στο γήπεδο της Λεωφόρου, να τερματίζει στη 2η θέση και στο -5. Από εκεί και πέρα, ο Ολυμπιακός, με το «διπλό» στην Τούμπα (0-1), έκοψε 3ος το νήμα, με τον «δικέφαλο του Βορρά» να μένει στην 4η θέση.

Δείτε πώς διαμορφώνεται η τελική βαθμολογία των playoffs της Stoiximan Super League μετά τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής!

Η τελική βαθμολογία της Stoiximan Super League

Τι σημαίνει αυτό για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια; Η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός θα βρεθούν στα προκριματικά του Champions League, ο Άρης στα προκριματικά του Europa Conference League και Ολυμπιακός ή ΠΑΟΚ στα προκριματικά του Europa League, με τον έτερο να ακολουθεί τους κιτρίνους στην τρίτη τη τάξει διασυλλογική διοργάνωση.

Αυτό θα εξαρτηθεί από τον τελικό του Novibet Κυπέλλου. Ο ΠΑΟΚ εάν κατακτήσει το τρόπαιο τότε αυτός θα πάρει το εισιτήριο για τα προκριματικά Europa League, αντίθετα εάν επικρατήσει η ΑΕΚ τότε ο Ολυμπιακός ως τρίτος θα βγει στο Europa League και ο ΠΑΟΚ θα παίξει στο Europa Conference League.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις