ΕΠΣΘ: Όλα όσα ειπώθηκαν στη συνέντευξη Τύπου πριν τον Τελικό (video)

Συνέντευξη Τύπου έδωσαν τέσσερις πρωταγωνιστές του Τελικού Κυπέλλου της ΕΠΣΘ, που είναι προγραμματισμένος για την Τετάρτη 17 Μαΐου, στις 5 μ.μ., στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Στα γραφεία της τοπικής Ένωσης έδωσαν το παρών οι προπονητές του Θησέα και του Ολυμπιακού Βόλου, ο Δημήτρης Κόφφας και ο Σωτήρης Πετσιμέρης, ενώ τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων εκπροσώπησαν οι Φίλιππος Σκοπελίτης και Αποστόλης Κεφαλάς.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΘ αφού έδωσε τα συγχαρητήρια στις δύο φιναλίστ, ευχήθηκε να γίνει ένα παιχνίδι αντάξιο της ιστορίας των δύο ομάδων που θα αποτελέσει γιορτή του ποδοσφαίρου. Ο Μίλτος Καλόγηρος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Βασίλη Ζαχείλα που χορήγησε το Κύπελλο και τα μετάλλια που θα δοθούν στις δύο ομάδες.

Πρώτος πήρε τον λόγο ο Δημήτρης Κόφφας που τόνισε το επίτευγμα της ομάδας του να βρίσκεται σ’ αυτόν τον τελικό, καθώς έγινε σε μία χρονιά που το πρωτάθλημα ήταν πολύ ανταγωνιστικό με πολύ δυνατές ομάδες. Ο προπονητής του Θησέα ευχήθηκε να γίνει ένα καλό παιχνίδι που θα ευχαριστηθεί ο κόσμος που θα δώσει το παρών στο Πανθεσσαλικό.

Ο Σωτήρης Πετσιμέρης χαρακτήρισε το παιχνίδι γιορτή του ποδοσφαίρου και εύχεται ο κόσμος να πάει στο γήπεδο. Η ομάδα του θέλει να κερδίσει τον αγώνα ώστε να κλείσει η χρονιά όσο το δυνατόν καλύτερα, σε μία δύσκολη σεζόν για τον Ολυμπιακό Βόλου. Ο προπονητής των ερυθρολεύκων δεν θέλησε να πάρει το βάρος του φαβορί, αναφέροντας πως ο Θησέας έχει τις ίδιες πιθανότητες καθώς είναι μία ομάδα που παίζει καλό ποδόσφαιρο και είναι ανταγωνιστικός. Το μήνυμά του στους ποδοσφαιριστές είναι να απολαύσουν το παιχνίδι και να το δουν σαν μία γιορτή.

Στη συνέχεια ο Σωτήρης Πετσιμέρης απέδωσε τα εύσημα στους παίκτες του: «Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο μπράβο στους ποδοσφαιριστές μου, οι οποίοι δέχθηκαν μία στοχοποίηση που δεν δικαιούνται και παρόλα αυτά άντεξαν με τα συν και τα πλην και με το βάρος της φανέλας. Το καλοκαίρι ήρθαν παιδιά στην ομάδα που περίμεναν από εμάς να πάρουν πράγματα και όχι εμείς από αυτούς και έφτασαν αυτά τα παιδιά να γίνουν αναπόσπαστο κομμάτι του Ολυμπιακού Βόλου και να αρχίζει η εντεκάδα από αυτούς.

Εγώ στήριξα αυτά τα παιδιά και θα συνεχίζω να τα στηρίζω και γι’ αυτό θέλω να χαρούν τον θεσμό του Κυπέλλου γιατί κάποιοι απ’ αυτούς δεν έχουν ξαναπαίξει σ’ έναν τελικό και μπορεί στην μετέπειτα καριέρα τους να τους δοθεί λίγες φορές η ευκαιρία. Όπως και ο Δημήτρης Κόφφας, εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι και ο καλύτερος ή ο πιο τυχερός να κερδίσει»

Ο Αποστόλης Κεφαλάς που μετέχει για δεύτερη συνεχόμενη φορά στον τελικό, συμφώνησε πως πρωταρχικός στόχος είναι οι ποδοσφαιριστές να ευχαριστηθούν το παιχνίδι και κάλεσε τον κόσμο της Αγριάς να δώσει δυναμικό και μαζικό παρών στις εξέδρες του Πανθεσσαλικού. Ο αρχηγός του Θησέα ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο για την βαριά ήττα από τον Μαγνησιακό και ευχήθηκε να μπορέσει η ομάδα του να κατακτήσει το Κύπελλο ώστε να χαροποιήσει τον κόσμο.

Ο Φίλιππος Σκοπελίτης αναφέρθηκε αρχικά στη δύσκολη χρονιά του Ολυμπιακού Βόλου και εξέφρασε την άποψη ότι η κατάκτηση του Κυπέλλου της ΕΠΣΘ δεν αποτελεί επιτυχία για την ομάδα του. Στόχος είναι η ομάδα του να κερδίσει τον τελικό και να δώσει στον κόσμο μία χαρά έστω και μικρή».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις