Με Γκουτσίδη αλλά χωρίς αδειοδότηση τη νέα σεζόν η ΑΕΛ

Σαν εκλογική άδεια μοιάζει το τριήμερο ξεκούρασης που έδωσε στους παίκτες του ο προπονητής Παναγιώτης Γκουτσίδης μετά τον αγώνα στη Βέροια, όπου η λαρισινή ομάδα κέρδισε με 3-1.

Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής είπε τα εξής: «Συγχαρητήρια, παίξατε πολύ καλά και μπορείτε να πάτε να ψηφίσετε στις πόλεις σας». Ο λόγος, βέβαια, δεν ήταν μόνο η νίκη ή οι εκλογές, αλλά και το γεγονός ότι η λαρισινή ομάδα την ερχόμενη αγωνιστική έχει ρεπό και υπάρχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις σε 15 περίπου μέρες.

Ο Γκουτσίδης έχει κάθε λόγο να χαμογελάει, γιατί η ομάδα του κράτησε την αξιοπρέπειά της και επίσης βλέπει πως κάποιοι παίκτες βελτιώνουν την απόδοσή τους σε κάθε παιχνίδι. Δεν είναι τυχαίο ότι επιμένει σε Καλουτσικίδη, Κοσσονού, αλλά και Αντράντα, παρότι ο τελευταίος είναι δανεικός. Μοναδικό άσχημο ήταν ο τραυματισμός του Μαξιμένκο, που αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο από τον Κόλα, αλλά όλα δείχνουν ότι δεν είναι σοβαρός.

Από κει και πέρα αναμένεται σύντομα να αρχίσουν στη λαρισινή ΠΑΕ συζητήσεις για την ανανέωση, όπως όλα δείχνουν, της συνεργασίας με τον Παναγιώτη Γκουτσίδη, αλλά και των παικτών που λήγουν τα συμβόλαιά τους και πρέπει να ανανεωθούν μέχρι τις 30 Ιουνίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΑΕΛ δεν θα έχει αδειοδότηση ούτε αυτήν τη χρονιά, κάτι που σημαίνει περιορισμός στις μεταγραφές.

Πηγή: Ελευθερία

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις