Τα πρώτα ονόματα από Κορδόν – Φαβορί Ισπανόφωνος για τον πάγκο

Ο Αντόνιο Κορδόν πιάνει δουλειά στον Ολυμπιακό και το πρώτο του task έχει να κάνει με την εύρεση προπονητή για τον “ερυθρόλευκο” πάγκο.

Ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής ενημερώθηκε για όλα τα ζητήματα που αφορούν στον Ολυμπιακό και η πρώτη του προτεραιότητα είναι να βρει τον επόμενο προπονητή της ομάδας, με την ονοματολογία να συνεχίζεται αμείωτη τις τελευταίες ώρες.

Όπως αναφέρει σήμερα ο “Κόκκινος Πρωταθλητής”, στα υπόψη βρίσκονται ο Πέπε Μπορδαλάς, ο οποίος κάθισε το τελευταίο διάστημα στον πάγκο της Χετάφε και θα αποχωρήσει το καλοκαίρι, ενώ έχει δουλέψει στις Έλτσε, Αλκορκόν, Αλαβές και Βαλένθια, αλλά και ο Τάτα Μαρτίνο, που έχει δουλέψει στην Μπαρτσελόνα, στην εθνική Αργεντινής, αλλά και του Μεξικού.

Στα ραντάρ παραμένει η περίπτωση του Ντιέγκο Μαρτίνες της Τίγκρες, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας “ΦΩΣ”, ενώ το σενάριο που κυκλοφόρησε χθες για τον Ερνάν Κρέσπο δεν φαίνεται να έχει βάση, τουλάχιστον όπως παρουσιάστηκε στην Ισπανία, αλλά και ο Αργεντινός βρίσκεται στη σχετική λίστα.

Διακαής πόθος του Ολυμπιακού είναι ο Μαρθελίνιο, αν και δεν έχει τις καλύτερες σχέσεις με τον Κορδόν, ενώ έχει προταθεί και ο Κίκε Φλόρες. Το σίγουρο είναι ότι ο νέος τεχνικός διευθυντής των Πειραιωτών προσανατολίζεται -όπως όλα δείχνουν- σε Ισπανόφωνο προπονητή.

Από εκεί και πέρα, θα φέρει δύο δικούς του συνεργάτες στον Ολυμπιακό, ενισχύοντας το τμήμα σκάουτινγκ. Σίγουρα ο ένας θα είναι ο Χουάν Ιγκνάσιο Ναβάρο, ο οποίος έχει δουλέψει στη Σεβίλλη, στη Βιγιαρεάλ και στη Μπέτις, με καθήκοντα σκάουτινγκ νεαρών ταλέντων στη Λατινική Αμερική.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις