«Κανένας δήμος Βόλου»

Μοιράσου το άρθρο

Ο Άγγελος Δανιήλ, πρόεδρος επιτροπής διοργανώσεων της ΕΠΟ, μίλησε στο Metropolis 95.5 για τα δεδομένα της έδρας του τελικού την επόμενη σεζόν. 

«Όταν σε ένα γήπεδο δεν υπάρχει κόσμος δεν είναι γιορτή. Δυστυχώς κάποιοι δεν θέλουν κόσμο. Έγινε με 700 αστυνομικούς, τι να πούμε… Δεν χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο…» είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Με συγχωρείτε. Κανένας Δήμος Βόλου δεν διοργάνωσε τον αγώνα. Αν δείτε την προκύρηξη θα καταλάβετε τι λέει η σχετική παράγραφος. Διοργανώτρια είναι η ΕΠΟ και το γήπεδο που επιλέγει είναι στη διάθεση της διοργανώτριας. Είναι πολλά, για να μην κάποιοι βγαίνουν ήρωες, η Ομοσπονδία δεν θέλει να μπει σε άλλες διαδικασίες. Αρα οι φανφάρες και οι μεγάλες δηλώσεις είναι περιττές.
Η λύση είναι να επιλέγεται το γήπεδο από την αρχή και να υπάρχει έγγραφη συμφωνία με ρήτρες των δύο πλευρών και της διοργανώτριας και όλοι να ξέρουν που θα διεξαχθεί ο τελικός. Η Αστυνομία θα επεμβαίνει σαν τρίτη. Για διπλό τελικό το λέμε εύκολα για να αποφύγουμε τις ευθύνες. Δεν θα μπορούμε να κάνουμε απονομή, θα υπάρχουν άλλα προβλήματα.»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις