Επαφές με ποδοσφαιριστές στον Ολυμπιακό Βόλου

Μοιράσου το άρθρο

Μπορεί να μην βγαίνουν προς τα έξω πολλά πράγματα, όσον αφορά τον σχεδιασμό που ήδη έχει αρχίσει στον Ολυμπιακό Βόλου, ενόψει της νέας χρονιάς, ωστόσο, κινήσεις γίνονται με τους ανθρώπους που έχουν αναλάβει τη διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος να κινούνται μεθοδικά.

Ο Γιάννης Παπαδόπουλος, ο οποίος είναι αυτός που “τρέχει” την ομάδα, ως εκπρόσωπος της κοινοπραξίας των επιχειρηματιών που έχουν αναλάβει τη λειτουργία του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού, βρίσκεται σε καθημερινή επαφή με τον Στέλιο Αρσένο. Ο προπονητής του Ολυμπιακού είναι άριστος γνώστης της ποδοσφαιρικής πραγματικότητας στη Μαγνησία, όσον αφορά το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και ήδη έχει κάνει τις προτάσεις του, για το ποιοι παίκτες θα πρέπει να έρθουν στην ομάδα.
Παράλληλα, οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού θα φροντίσουν να παραμείνουν στην ομάδα οι ποδοσφαιριστές εκείνοι που έχουν ικανότητα, ταλέντο και διάθεση να βοηθήσουν τον σύλλογο, προκειμένου οι “ερυθρόλευκοι” να επιστρέψουν άμεσα στις εθνικές κατηγορίες. Με τους περισσότερους παίκτες που θέλει να κρατήσει η διοίκηση έχουν γίνει επαφές και σύντομα θα υπάρξουν και επίσημες ανακοινώσεις.

Στην ομάδα υπάρχουν ορισμένοι έμπειροι ποδοσφαιριστές, τους οποίους ο Ολυμπιακός θέλει να κρατήσει, όπως οι Φίλιππος Σκοπελίτης και Κλεβί Κόλα, που είναι και οι παλαιότεροι παίκτες στον Ολυμπιακό. Πρόκειται για τους δύο αρχηγούς της ομάδας, οι οποίοι θα μπορούσαν με αποτελέσουν μπροστάρηδες στη νέα προσπάθεια, μαζί με τον Αλέξανδρο Αναστασίου, έναν ποδοσφαιριστή που ξεχειλίζει από πάθος κι αυτό φαίνεται σε κάθε παιχνίδι.
Στον Ολυμπιακό πρόκειται να έρθουν και παίκτες με θητεία στα εθνικά πρωταθλήματα, έχοντας εμπειρία και παραστάσεις από παιχνίδια μεγαλύτερων κατηγοριών.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις