Αντέδρασε ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός Βόλου στην “επίθεση” του Γιάννη Παπαδόπουλου

Μετά την απάντηση του Δημήτρη Πέγιου στην ανακοίνωση του Γιάννη Παπαδόπουλου, ήρθε και η αντίδραση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου.

Αναλυτικά:

Με αφορμή  την επιστολή του κυρίου Γιάννη Παπαδόπουλου και προς ενημέρωση των φιλάθλων του Συλλόγου μας αναφέρουμε τα εξής.

  1. Η εκδήλωση στην οποία αναφέρεται ο κος Γιάννης Παπαδόπουλος γίνεται για την ενίσχυση των υπολοίπων 7 αγωνιστικών τμημάτων του Συλλόγου και όχι για χαρές και πανηγύρια.
  2. Ένας Ερασιτεχνικός Σύλλογος δεν εχει μεγάλους οικονομικούς παράγοντες από πίσω του και η εκάστοτε διοίκηση απευθύνεται σε φίλους χορηγούς του Συλλόγου και διοργανώνει διάφορες εκδηλώσεις για την ενίσχυση των τμημάτων του.
  3. Ο κος Γιάννης Παπαδόπουλος βάση του συμφωνητικού που υπογράψαμε έχει την απόλυτη δικαιοδοσία της εκπροσώπησης και λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος, χωρίς καμία απολύτως δικαιοδοσία παρέμβασης από την διοίκηση του Ερασιτέχνη ο τρόπος λειτουργίας και οι αποφάσεις για τα υπόλοιπα τμήματα είναι ευθύνη της Διοίκησης και ζητούμε το ίδιο από αυτόν.
  4. Επειδή ακόμη και παλαιότερα σε άσχημες περιόδους για το ποδοσφαιρικό τμήμα τέτοιου είδους εκδηλώσεις γίνονταν ,δεν κατανοούμε, γιατί τώρα και όχι τότε μια εκδήλωση για την ενίσχυση των υπολοίπων τμημάτων προσβάλει το κύρος και την αίγλη του Συλλόγου?
  5. Το τελευταίο διάστημα συνεχώς ακούμε για απίστευτες καταστάσεις, οικονομικά προβλήματα, ερασιτεχνική λογική κλπ, να συμφωνήσουμε , αλλά με μια απλή ερώτηση  όποιος ενδιαφέρεται θα μπορούσε να έχει ενημέρωση για τα περί απαξίωσης, οικονομικών υποχρεώσεων, καθημερινών δυσκολιών κλπ και τι παραλάβαμε εμείς όταν αναλάβαμε.
  6. Για πολλοστή φορά να ενημερώσουμε ότι ποτέ δεν κρύψαμε τις οικονομικές μας δυνατότητες, ούτε είπαμε ότι είμαστε επαγγελματίες παράγοντες,  είμαστε διοίκηση ενός Ερασιτεχνικού Σωματείου που δεν έχει σαν σκοπό την λειτουργία τμημάτων με επαγγελματικές υποχρεώσεις και απαιτήσεις και συμβάλλουμε με καθημερινή δουλειά και πολλές ώρες απασχόλησης, με τις οικονομικές δυνατότητες του κάθε μέλους του ΔΣ,
  7. Τα περί Ολυμπιακών αισθημάτων, αγάπης, ΕΑΚ, παππούδων κλπ που αναφέρονται στην επιστολή τα αφήνουμε ασχολίαστα, και ας τα κρίνουν οι φίλαθλοι.
  8. Κατά διαστήματα γινόμαστε δέκτες σχολίων και χαρακτηρισμών, μέσω ανακοινώσεων, πολλές φορές  προσβλητικών, δεν κατανοούμε τον λόγο και τον σκοπό που εξυπηρετούν, η τι στόχο έχουν, σίγουρα δεν βοηθούν στο πνεύμα ομοψυχίας και συσπείρωσης που αναφέρθηκε στην  ΓΣ από όλους, και πρέπει να υπάρχει, παρόλα αυτά  το ποδοσφαιρικό τμημα είναι κομμάτι της μεγάλης οικογένειας του Ολυμπιακού Βόλου, όλοι είμαστε στην ιδια πλευρά και όχι απέναντι, θα βοηθήσουμε από την πλευρά μας τον κο Γιάννη Παπαδόπουλο σε ότι μας ζητήσει για να διευκολύνει το έργο του  και  θα περιμένουμε να υλοποιήσει αυτά που υποσχέθηκε στους φίλους του Ολυμπιακού Βόλου στην ΓΣ, μια ομάδα που θα μας κάνει όλους υπερήφανους.

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις