Εκεί πάει ο Μέσι – Απέρριψε Μπαρτσελόνα και Αλ Χιλάλ

Ο κύβος ερρίφθη. Ο Λιονέλ Μέσι θα περάσει τον Ατλαντικό και θα αγωνίζεται στην Ίντερ Μαϊάμι, όπως αποφάσισε, απορρίπτοντας παράλληλα τις προτάσεις της Μπαρτσελόνα και της Αλ Χιλάλ.

Ο Λιονέλ Μέσι θα πρέπει να θεωρείται ποδοσφαιριστής της Ίντερ Μαϊάμι, σύμφωνα με έναν μεγάλο αριθμό δημοσιογράφων.

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ εμφανίζεται να επέλεξε τον σύλλογο του MLS για τα τελευταία χρόνια της καριέρας του και να απέρριψε τόσο την Μπαρτσελόνα όσο και την Αλ Χιλάλ.

Ο Καταλανός δημοσιογράφος και βιογράφος του Μέσι, Γκιγέμ Μπαλάγκε, γνωστοποίησε ότι η απόφαση του 35χρονου επιθετικού είναι καταληκτική και πως όλα θα πάρουν τον δρόμο τους τις επόμενες ημέρες.

Μάλιστα, ο Μέσι έχει ενημερώσει τις άλλες δύο ομάδες που διεκδικούσαν την υπογραφή του γι’ αυτήν την απόφαση απορρίπτοντας μία θριαμβευτική επιστροφή από τη μία και 400.000.000 ευρώ ετησίως από την άλλη.

Το deal με τον σύλλογο στον οποίο μέτοχος είναι ο Ντέιβιντ Μπέκαμ είναι επίσης επικερδής για τον Μέσι, Στην πρόταση συνεργάζεται το ίδιο το MLS, όπως συνέβη και με την περίπτωση του Άγγλου που μεταγράφηκε στη Λος Άντζελες Γκάλαξι από τη Ρεάλ πριν από δύο δεκαετίες.

Σε χορηγικό επίπεδο, η Adidas και η Apple (η οποία κατέχει και τα δικαιώματα μετάδοσης του πρωταθλήματος) παίζουν τον δικό τους ρόλο γι’ αυτήν τη μετακίνηση.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις