Βόλος: 58χρονη έχασε τη “μάχη” από σπάνια νόσο του αίματος

58χρονη Βολιώτισσα πάλεψε αλλά δεν κατάφερε να νικήσει τη σπάνια νόσο του Μόσχοβιτς.

Την τελευταία της πνοή άφησε σήμερα (29/6) τα ξημερώματα η Αίγλη Δημόγλου που τον τελευταίο μήνα έδωσε άνιση μάχη με σπάνια νόσο του αίματος. Η άτυχη γυναίκα νοσηλεύονταν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας όμως παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν τα κατάφερε, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά της, συγγενείς, συναδέλφους και φίλους της.

Παρά τη μεγάλη κινητοποίηση του κόσμου δεν στάθηκε αρκετή για να σωθεί η άτυχη γυναίκα:

Ο εν ζωή σύζυγός της, Βασίλης Λινάρδος, έγραψε σχετικά: “Σήμερα 29 Ιουνίου στις 1 και 8 λεπτά κουδούνισε το κινητό μου. Ήξερα τι θα μου πούν, με είχαν προετοιμάσει. <<Κύριε μου η κυρία Αγλαΐα δεν άντεξε…>> Έτσι είναι. Η Αίγλη Δημόγλου η δημιουργός του ΔΗΚΙ δεν ζει ποια. Πήγε να ιδρύσει το μουσείο των αγγέλων, με τον καλό φίλο και συνάδελφό της Γιάννη Κουτή”.

O Πρόεδρος του ΔΟΕΠΑΠ/ΔΗΠΕΘΕ, Γιώργος Βλιώρας αποχαιρέτησε την Αίγλη Δημόγλου: “Από τους πλέον ευφυείς ανθρώπους που συνάντησα στην επαγγελματική και προσωπική μου ζωή”

“Ένας από τους πλέον ευφυείς ανθρώπους που συνάντησα στην επαγγελματική και προσωπική μου ζωή ήταν η Αίγλη Δημόγλου. Συνεργάτης με ιδιαίτερη οξυδέρκεια, αγάπη για τη δουλειά της, αεικίνητη φιγούρα στους χώρους των υπηρεσιών του ΔΟΕΠΑΠ ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου, προσωπικότητα που έδινε λύσεις σε πολύπλοκα προβλήματα και με το χρόνο φίλη προσωπική πλέον, της οποίας τη γνώμη εμπιστευόμουν.
Θα λείψει σε όλους μας αφάνταστα ως φίλη και ως συνεργάτης και εδώ πρόκειται για μία από τις ελάχιστες περιπτώσεις όπου ο όρος “αναντικατάστατη” βρίσκει αντίκρισμα.
Θερμά Συλλυπητήρια στην οικογένειά της και στους δικούς της ανθρώπους”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις