Παράνομο στοίχημα: “H Interpol εκθέτει, ΕΕΑ, ΕΠΑΘΛΑ, ΕΠΟ και ΠΣΑΠΠ”

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις που αφορούν τις κινήσεις της Interpol σε συνεργασία με την ελληνική αστυνομία για την υπόθεση των στημένων αγώνων.

Ο Κυριάκος Θωμαΐδης με μία σειρά από δημοσιεύσεις καταγράφει ποιους εκθέτει η αιφνιδιαστική κίνηση της ευρωπαϊκής αστυνομίας, την ίδια ώρα που κανείς δεν έδινε σημασία στα καμπανάκια της sportradar.

Αναλυτικά τα άρθρα του dikisports:

Ακόμα μία επιτυχία του ΠΣΑΠΠ και του Μπαντή

Η Interpol εξευτέλισε και τον ΠΣΑΠΠ και τον Μπαντή που όχι μόνο έθαψε τις εκθέσεις της FIFPro και της SportRadar αλλά συνεργάζονταν με τους συλληφθέντες παράγοντες των ΠΑΕ που άφηναν απλήρωτα τα μέλη τους για να στηνουν τους αγώνες  και να συνεχίσουν το θεάρεστο έργο τους!

Ακόμα μία επιτυχία της Επιτροπής Δεοντολογίας και του Μπαλτάκου

Η Interpol εξευτέλισε την Επιτροπή Δεοντολογίας και τον Μπαλτσκο που όχι μόνο έθαψαν τις εκθέσεις της SportRadar αλλά αθωωσαν πανηγυρικά τους συλληφθέντες παράγοντες των ΠΑΕ που έστηναν τους αγώνες  για να τους ανταμείψουν για το θεάρεστο έργο τους!

Ακόμα μία επιτυχία της ΕΕΑ και του Αυγενακη

Η Interpol εξευτέλισε την ΕΕΑ και τον Αυγενακη που όχι μόνο έθαψαν τις εκθέσεις της SportRadar αλλά αδειοδοτουσαν συστηματικά τους συλληφθέντες παράγοντες των ΠΑΕ που έστηναν τους αγώνες  για να τους ανταμείψουν για το θεάρεστο έργο τους!

Η Interpol εξευτέλισε την ΕΠΑΘΛΑ και τον Αυγενακη που όχι μόνο έθαψαν τις εκθέσεις της SportRadar αλλά προικοδοτησαν τους συλληφθέντες παράγοντες των ΠΑΕ που έστηναν τους αγώνες με κρατικό χρήμα για να τους ανταμείψουν για το θεάρεστο έργο τους!

Και αδελφός υποψηφίου δημάρχου

Και πρόεδρος ομάδας τοπικού της Αττικής με βαρύ όνομα στους προσαχθέντες που ελέγχονται για τον παράνομο στοιχηματισμό.

Κατασχέθηκε το κινητό του.

Ίσως επηρεάσει αρνητικά την υποψηφιότητα του αδελφού του για τη δημαρχία.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις