Πακέτο Μάξι-Μπάρτρα στέλνουν οι Τούρκοι στον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός εντείνει τις προσπάθειές του να ενισχύσει το ρόστερ του και κυρίως εστιάζει στην απόκτηση ενός φορ κι ενός στόπερ. Στην Τουρκία συνεχίζουν τα δημοσιεύματα περί συζητήσεων των «ερυθρόλευκων» με την Τράμπζονσπορ τόσο για τον Ουρουγουανό φορ Μάξι Γκόμες όσο και για τον Ισπανο στόπερ Μαρκ Μπάρτρα.

Οι δύο παίκτες βρίσκονται εκτός πλάνων στην ομάδα της Τραπεζούντας και ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτησή τους. Το βράδυ του Σαββάτου γραφόταν στην Τουρκία ότι η Τράμπζονσπορ συζητά και για την προοπτική του Φίλιπ Ζινκερνάγκελ στα έμψυχα ανταλλάγματα, αλλά θα προτιμούσε να μπει ζεστό χρήμα στα ταμεία της, για να προχωρήσει στον σχεδιασμό της.

Και πόσα ζητά για να δώσει «πακέτο» τους δύο παίκτες της στην ομάδα του Πειραιά; Οκτώ εκατ. ευρώ! Από τον Ολυμπιακό δεν υπάρχει καμία επιβεβαίωση, ενώ το σίγουρο είναι ότι ψάχτηκε για την περίπτωση του Μπάρτρα, με τον 32χρονο στόπερ να έχει θέσει ως προτεραιότητα να επιστρέψει στη La Liga.

Από εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός έχει απλώσει τα δίχτυα του για πολλές μεταγραφικές περιπτώσεις, εστιάζοντας στην απόκτηση φορ, μιας και ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί βρίσκεται κοντά στο να πάρει μεταγραφή στο Μαρόκο και την Ουιντάντ.

Αυτή η εξέλιξη δεν βρίσκει αντίθετους τους «ερυθρόλευκους», αλλά πρέπει να κινηθούν άμεσα για επιθετικό, καθώς αν φύγει και ο Ελ Αραμπί, δεν θα υπάρχει άλλος διαθέσιμος στο ρόστερ ενόψει της προετοιμασίας στην Αυστρία!

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις