Πολυνίκης ο ΝΟΒΑ στο Πανελλήνιο καλλιτεχνικής (pics)

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καλλιτεχνικής Παίδων-Κορασίδων με το αγώνισμα FREE COMBINATION.

O ΝΟΒΑ, με τις Αμεράλη, Δελησταμάτη, Καλτσογιάννη, Μαμπρούκ, Παπαγεωργίου, Σδράλλη, Σιρίνα και Στέλιο Κουκουσέλη ανέβηκαν στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου με 329.1271 βαθμούς, ενώ παράλληλα ο βολιώτικος σύλλογος τερμάτισε πολυνίκης με 123 βαθμούς.

Η αυλαία του Πρωταθλήματος έπεσε με το Gala (επίδειξη-σόου) όπου οι αθλητές-τριες ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους, το μπρίο και φαντασία τους σε ένα σόου που απογείωσε το κέφι και τη διάθεση των θεατών στο κολυμβητήριο «Κύπρος» της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων.

Τους αγώνες παρακολούθησε και ο πρόεδρος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας, Κυριάκος Γιαννόπουλος που έκανε και τις απονομές.

Δείτε όλα τα αποτελέσματα και τις βαθμολογίες ΕΔΩ.

Μετά την ολοκλήρωση του Πρωταθλήματος ανακοινώθηκε η κλήση της Αναστασίας Γκούτσεβα για την Εθνική Παίδων-Κορασίδων που θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 10/7 (10πμ) στο ΟΑΚΑ την προετοιμασία της για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και περιλαμβάνει τέσσερις αθλητές/τριες του ΝΟΒΑ.

Η ομοσπονδιακή τεχνικός κάλεσε τις: Βασιλική Θάνου, Ισμήνη Μαρία Καραβασίλη, Εστέλλα Καραμανίδου, Νικολέτα Καλτσόγιαννη, Αργυρίνα Κοντού, Δανάη Τσαπραλή, Άννα Κοκκινάκη, Ηλέκτρα Ράπτη, Νικολέττα Λύρα, Μάριεμ Μάμπρουκ, Μυρτώ Μαγκαναράκη, Ελευθερία Σπανουδάκη, Λυδία Χρυσού, Αιμιλία Μουχτούρη, Αδαμαντία Χρηστίδου, Αναστασία Καραγιάννη, Δέσποινα Μαντζιάρη, Μαρία Ιόλη Γερακίου, Αντωνία Μπόκου, Ελένη Θανοπούλου, Ζαχαρούλα Βασβατέκη, Γεωργία-Μυρτώ Ζαγγανά, Άρτεμη Κουτράκη, Αθηνά Αποστολάτου, Μαρία Ιωάννα Αμεραλή, Θάλεια Δημάκου, Γαβριέλλα Γρηγοράκη, Νικολίνα Γεωργακάκη, Παυλίνα Κωνσταντοπούλου, Αλεξάνδρα Ορφανού, Δήμητρα Αδαμοπούλου, Στυλιανός Κουκουσέλης-Φουσκής.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις