Το παλεύει για AEL FC ARENA – Δύο λατινοαμερικάνοι στο στόχαστρο

Στη… Γλυφάδα όπου βρίσκονται τα ουσιαστικά γραφεία της «Γήπεδο Λάρισας Α.Ε.» και συγκεκριμένα στον μεγαλομέτοχο Κωστή Πηλαδάκη βρίσκεται πρόταση για να παίξει η ΠΑΕ ΑΕΛ στο Ael Fc Arena τη νέα αγωνιστική χρονιά, πρόταση η οποία ήδη επεξεργάζεται από νομικούς συμβούλους του ιδιοκτήτη και από άμεσους ενδιαφερόμενους για να διευκολύνουν τη λαρισινή ομάδα. Το συμφωνηθέν ποσό θα πηγαίνει στην Intrum Hellas που διαχειρίζεται τον δανεισμό της αθλητικής εγκατάστασης σε ετήσια βάση για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Η προσπάθεια αυτήν τη στιγμή των εμπλεκομένων φορέων βρίσκεται σε προπαρασκευαστικό στάδιο, αλλά πολύ σύντομα θα μπει και στο τελικό, αφού επίσης χρειάζεται σημαντική νομική υποστήριξη.

Δεν είναι τυχαίο ότι κάποιοι είχαν επισκεφτεί την εταιρεία διαχείρισης των δανείων της «Γήπεδο Λάρισας Α.Ε.», αλλά η απάντηση των ανθρώπων του συγκεκριμένου Fund ήταν ξεκάθαρη ότι όλα πρέπει να γίνουν με τη σύμφωνη γνώμη του μεγαλομετόχου της εταιρείας που έχει την αθλητική εγκατάσταση.
Ο κύκλος των συζητήσεων έχει αρχίσει εδώ και είκοσι μέρες περίπου, αλλά το οριστικό σχέδιο της πρότασης δεν αποτελεί απλή υπόθεση αφού θα πρέπει να πάρει αρκετές εγκρίσεις από εμπλεκόμενους φορείς και γι’ αυτό μέχρι τώρα δεν υπάρχει δημοσιότητα για το θέμα.

ΛΑΤΙΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ
Σύμφωνα με πληροφορίες, στο στόχαστρο της ΠΑΕ ΑΕΛ βρίσκονται δύο Λατινοαμερικάνοι. Ο ένας παίζει στη θέση του φορ και ο άλλος επιτελικός μέσος. Και οι δύο –σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες- είναι περίπου 30 χρονών και θα «κλειδώσουν» τις μεταγραφές των μεγάλων, με βάση το γεγονός ότι η ομάδα δεν έχει πάρει αδειοδότηση. Ήδη, τη μία θέση την έχει καταλάβει ο Στάμου.

πηγή: Εφημερίδα “Ελευθερία”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις