Κράτησε τον βασικό κοσμό η ΑΣΑ – Τι γίνεται με Ελιβέλτο

To karditsasport.gr αναλύει και σχολιάζει τις πρώτες κινήσεις χτισίματος του νέου ρόστερ της ΑΣΑ. Οι κιτρινόμαυροι ανανέωσαν τη συνεργασία με έξι ποδοσφαιριστές και μαζί με τους Ελιβέλτο και Σκόνδρα που έχουν συμβόλαιο για ακόμη ένα έτος, συμπληρώνουν έναν βασικό κορμό για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Το άρθρο:

“Η ΑΣΑ κατάφερε να διατηρήσει στο ρόστερ της έξη παίκτες που συνδυάζουν εμπειρία αλλά και ποιότητα. Ένας ιδανικός «κορμός».

Ο ΝΕΣΤΟΡΑΣ ΓΚΕΚΑΣ είναι από τους καλύτερους γκολκήπερς στην κατηγορία. Πέρυσι λόγω τραυματισμού έμεινε εκτός 11άδας για μεγάλο χρονικό διάστημα αλλά, έτοιμος πλέον αποτελεί με τον εξαιρετικό επίσης ΘΕΜΗ ΤΣΕΛΙΟ ένα από κορυφαία δίδυμα κάτω από τα δοκάρια.

Ο ΤΖΕΗΜΣ ΣΤΑΜΟΠΟΥΛΟΣ είναι πια …δικό μας παιδί. Η επιτομή της σταθερότητας στην αριστερή πλευρά μπορεί και κάνει την διαφορά.

Ο ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΚΟΖΟΡΩΝΗΣ είχε ένα πολύ καλό βιογραφικό αλλά, εκτός από την αναμφισβήτητη αγωνιστική του αξία, ξεχωρίζει για τον χαρακτήρα του. Φάνηκε πόσο γρήγορα προσαρμόστηκε αλλά και πόσο στήριξε την ομάδα στα δύσκολα.

Ο ΝΙΚΟΣ ΓΚΟΛΙΑΣ είναι σίγουρο ότι θα κάνει σπουδαία χρονιά. Ήδη από τα μέσα της προηγούμενης έδειχνε την βελτίωση του. Πραγματικός αρχηγός.
Είναι τιμή για το Ποδόσφαιρο μας αλλά και την ΑΣΑ που συνεχίζει να φορά την φανέλα της ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ [Κλάους] ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ. Η παρουσία και η προσπάθεια του στην ομάδα αποτελεί παράδειγμα για τους νεαρούς παίκτες.

Τέλος ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΟΥΖΑΣ έδειξε ότι είναι ένας παίκτης με δυνατότητες. Ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό. Αν σε αυτούς προστεθούν οι ΕΛΙΒΕΛΤΟ και ΣΚΟΝΔΡΑΣ που έχουν ένα ακόμη χρόνο συμβόλαιο αντιλαμβάνεται κανείς ότι υπάρχει μία πολύ καλή αγωνιστική «βάση» ενόψει της νέας χρονιάς και μία ιδιαίτερη «χημεία» που χρειάζεται χρόνο για να αποκτήσει μία ομάδα”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις