Πήλιο: O Στέιθαμ φεύγει… τα προβλήματα μένουν! (pics)

Κι ενώ τα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς του BBC, “The Castaways” ολοκληρώνονται, τα προβλήματα στο Πήλιο παραμένουν, όπως αναφέρει ο κάτοικος της περιοχής, Νίκος Καμπούρης.

Το δημοσίευμά του

– Και τώρα που τα φώτα των μεγάλων παραγωγών σιγά σιγά σβήνουν αφήνοντας πίσω μια παρακαταθήκη προβολής για τον τόπο κάποιοι πρέπει να προσγειωθούν άμεσα στην ωμή πραγματικότητα που βιώνουν καθημερινά κάτοικοι και επισκέπτες.

Οι διθυραμβικές εξάρσεις των περασμένων ημερών σε site και τοπικά μέσα ενημέρωσης φαίνεται ότι δεν είναι αρκετές ώστε να διορθώσουν τα κακώς κείμενα και την ουσία των προβλημάτων. Τι και αν οι παραλίες μας μεταμορφώθηκαν για χάρη της τηλεοπτικής παραγωγής CASTAWAYS σε νησιά ” ΦΊΤΖΙ ” ,αν και προσωπικά θεωρώ ότι οι δικές μας κερδίζουν κατά κράτος σε όλα τα επίπεδα , οι προσβάσεις και οι υποδομές παραμένουν σε επίπεδο “ΨΑΡΟΚΩΣΤΑΙΝΑΣ” .

– Δρόμος για την Φακίστρα , εσωτερικό οδικό δίκτυο υπό την επίβλεψη του Δήμου Ζαγοράς- Μουρεσίου, 7ή καλύτερη παραλία σύμφωνα με την εκτίμηση της Εφημερίδας Guardian για την Ιστορία , πιθανόν όμως ψιλά γράμματα για κάποιους !!!!

– Εσύ φίλε ξενοδόχε, εστιάτορα , ελεύθερε επαγγελματία αλλά και αγρότη σήμερα απλά αποχαιρετά αυτόν τον επισκέπτη που έκανε χιλιάδες χιλιόμετρα για να απολαύσει κάποιες στιγμές χαλάρωσης σε αυτόν τον ευλογημένο τόπο με τη ελπίδα ότι μέχρι να επιστρέψει στην έδρα του θα έχει κρατήσει ότι του πρόσφερε το τοπίο ξεχνώντας την παρατεταμένη του ταλαιπωρία .

– Τι είναι τελικά καλύτερο να οραματίζεσαι ξύπνιος ή να ονειρεύεσαι κοιμώμενος ;”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις