Ανανέωσε με Γαλανόπουλο ο Μαγνησιακός

Την ανανέωση της συνεργασίας του με τον 23χρονο αμυντικό Γιώργο Γαλανόπουλο ανακοίνωσε ο Μαγνησιακός.

Αναλυτικά:

Η διοίκηση του ΑΣΒ Μαγνησιακός βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να γνωστοποιήσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Γαλανόπουλο. Η προσφορά του στην κατάκτηση του τίτλου της Α’ ΕΠΣΘ και της ανόδου στη Γ’ Εθνική ήταν ιδιαιτέρως σημαντική και δεν θα μπορούσε να μην είναι μέλος της ομάδας μας και τη νέα σεζόν όπου οι απαιτήσεις θα είναι αυξημένες. Αυτή ήταν η επιθυμία τόσο του προέδρου του συλλόγου Κώστα Γκουγκουλιά, όσο και του προπονητή Θάνου Θεοδώρου.

Ο Γιώργος γεννήθηκε στις 21/12/2000 και είναι ένας πολυσύνθετος ποδοσφαιριστής. Αγωνίζεται με την ίδια επιτυχία ως κεντρικός αμυντικός, αλλά και ως κεντρικός χαφ, ενώ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε χρησιμοποιήθηκε από τον προπονητή του ακόμη και ως δεξιός οπισθοφύλακας.

Παρά το νεαρό της ηλικίας του, είναι ποδοσφαιριστής με εμπειρία από τα Εθνικά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου. Οι πρώτες του 10 συμμετοχές έγιναν την περίοδο 2016-17 όταν αγωνιζόταν στον Πιερικό. Το 2018 μετακόμισε στον Βόλο λόγω σπουδών και για δύο χρόνια έπαιξε στον Θησέα έχοντας 34 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής (15 και 19 αντίστοιχα). Την περίοδο 2020-21 την ξεκίνησε στον Διαγόρα Στεφανοβικείου με τον οποίο πρόλαβε να παίξει σε τρία ματς, προτού επιστρέψει στον Πιερικό για να τον ενισχύσει σε έξι παιχνίδια της Φούτμπολ Λιγκ.

Το 2021-22 είχε μία ακόμη εξαιρετική παρουσία στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με 20 συμμετοχές ως ποδοσφαιριστής της Δήμητρας Ευξεινούπολης. Πέρυσι το καλοκαίρι πήγε στον Ολυμπιακό Βόλου, αλλά από τα τέλη Οκτωβρίου έγινε μέλος της ομάδας μας.

Φόρεσε τη φανέλα του Μαγνησιακού σε 27 ματς πρωταθλήματος και μπαράζ με τρία γκολ στο ενεργητικό του. Συγκεκριμένα είχε 22 συμμετοχές με δύο τέρματα στην Α’ ΕΠΣΘ, ενώ έδωσε το «παρών» και στους πέντε αγώνες μπαράζ, σκοράροντας στον τελευταίο με τον Εορδαϊκό εκτός έδρας. Ευχόμαστε στον Γιώργο να έχει μία καλή ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις