ΕΠΟ: «Επίσπευση των ερευνών, ειδική συνεδρίαση για να αποφασισθεί το νομικό πλαίσιο»

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ για την υπόθεση του κυκλώματος του παράνομου στοιχηματισμού έπειτα από τη σημερινή συνεδρίαση. «Συμφώνησε με τη ληφθείσα απόφαση ο Γιάννης Αλαφούζος», αναφέρεται.

Οι ομόφωνες αποφάσεις που πάρθηκαν κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδόσφαιρου για το κύκλωμα του παράνομου στοιχηματισμού.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΕΠΟ, θα σταλούν επιστολές με τις οποίες θα ζητηθεί η επίσπευση των ερευνών για την υπόθεση, ενώ θα διεξαχθεί ειδική συνεδρίαση στις 2 Αυγούστου με θέμα συζήτησης το προτεινόμενο νομικό πλαίσιο που θα διέπει μελλοντικά την πειθαρχική εξέταση υποθέσεων παράνομου στοιχηματισμού.

Η ανακοίνωση

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή της συνεδρίαση αποφάσισε ομόφωνα να στείλει επιστολές με τις οποίες θα ζητά την επίσπευση των διεξαγόμενων ερευνών για χειραγώγηση και παράνομο στοιχηματισμό αγώνων ποδοσφαίρου στην Ελλάδα.

Οι επιστολές θα σταλούν στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νότη Μηταράκη και τον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Λάζαρο Μαυρόπουλο, τον Αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού Γιάννη Οικονόμου και την Εθνική Πλατφόρμα Αθλητικής Ακεραιότητας (Ε.Π.ΑΘΛ.Α.).

Επίσης, αποφασίστηκε η διεξαγωγή ειδικής συνεδρίασης στις 2 Αυγούστου προκειμένου να αποφασισθεί το προτεινόμενο νομικό πλαίσιο που θα διέπει μελλοντικά την πειθαρχική εξέταση υποθέσεων παράνομου στοιχηματισμού.

Παρών στη συνεδρίαση της Επιτροπής ήταν και ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος συμφώνησε απόλυτα με την ληφθείσα απόφαση.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις