Ευχαριστίες της ΕΠΦΑ για το Φεστιβάλ παραδοσιακών χορών

Η Ένωση Πτυχιούχων Φυσικής αγωγής με σχετική της ανακοίνωση ευχαριστεί όλους τους συντελεστές της μεγάλης επιτυχία του 2ου Φεστιβάλ Παραδοσιακών χορών Δημοτικών σχολείων. Αναλυτικά αναφέρει: “Μια πανδαισία ήχων, κινήσεων και χρωμάτων ξεδιπλώθηκε την Τετάρτη 1 και την Πέμπτη 2 Ιουνίου,στο 2ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών Δημοτικών Σχολείων, το οποίο διοργάνωσε με τεράστια επιτυχία και διπλάσιο αριθμό συμμετοχών…

… η Διεύθυνση Αθλητισμού ​ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ και η Ένωση Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής (Ε.Π.Φ.Α.) Μαγνησίας.

Οι 500 μαθητές-χορευτές, των 17 δημοτικών σχολείων της πόλης μας, με κέφι, φαντασία, ομαδικότητα, δημιουργία, πρόσφεραν στο ανοικτό Δημοτικό Θέατρο Ν. Ιωνίας, υψηλού επιπέδου χορευτικό θέαμα και οι εκατοντάδες θεατές, με συγκίνηση και υπερηφάνεια, απόλαυσαν ένα πραγματικό λυτρωτικό πανηγύρι ήχων και χρωμάτων λίγο πριν το τέλος της σχολικής χρονιάς.

Ευχαριστούμε θερμά, την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Μαγνησίας καθώς και όλα τα σχολεία που συμμετείχαν αγκαλιάζοντας το φεστιβάλ που γίνεται πλέον θεσμός και θα πραγματοποιείται την 1η ή 2η εβδομάδα πριν τις διακοπές των σχολείων.

Η πλούσια μουσικοχορευτική μας παράδοση με τα ήθη και τα έθιμα της πατρίδας μας είναι η μεγάλη κληρονομιά που πρέπει να διαφυλάξουμε και να μεταφέρουμε στα παιδιά μας.

Γινόμαστε πιο πλούσιοι εμείς και τα παιδιά μας διατηρώντας τις αξίες, τις παραδόσεις μας και τον μεγάλο πολιτισμό μας που φώτισε και συνεχίζει να φωτίζει τους λαούς του κόσμου.

Ευχαριστούμε από καρδιάς, όλους τους γονείς που παρευρέθησαν στην εκδήλωση, τους δασκάλους των χορευτικών, μα πάνω από όλα ευχαριστούμε τα παιδιά μας..

Όλα τα παιδιά που ήταν εκεί από όλα τα Σχολεία!!

Πόσο περήφανοι νοιώσαμε!!

Πόσο συγκινημένοι!!

Καλό και δημιουργικό καλοκαίρι!!”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις