Παρέμεινε στον Ολυμπιακό Βόλου ο Παπαϊωάννου: “Οι συστάσεις για τον ΣΕΡΑ σαν παίκτη είναι περιττές”

Μοιράσου το άρθρο

Στον Ολυμπιακό Βόλου παρέμεινε ο Σεραφείμ Παπαϊωάννου θέλοντας να βοηθήσει την ομάδα του να επανέλθει στα εθνικά πρωταθλήματα. “Οι συστάσεις για τον ΣΕΡΑ είναι περιττές” αναφέρει η σχετική ανακοίνωση των ερυθρολεύκων.

Αναλυτικά:

«Ένα ακόμα δικό μας παιδί, ο Σεραφείμ Παπαϊωάννου, μπροστά και πάνω από το “εγώ” του, βάζει την αγάπη του για την ομάδα και ακολουθεί τον Ολυμπιακό Βόλου στην Α’ Τοπική.

Οι συστάσεις για τον ΣΕΡΑ σαν παίκτη είναι περιττές. Αυτό που έχει αξία να εστιάσουμε είναι ότι παρά την ευκολία με την οποία θα μπορούσε να βρει συμβόλαιο σε ομάδες Γ’ Εθνικής και Σούπερ Λιγκ 2 και πόσο μάλλον σε ομάδα Α’ Τοπικής και παρά κάποια ρεπορτάζ που έσπευσαν για μια ακόμα φορά να τον φέρουν μακριά από την ομάδα, έβαλε μπροστά και πάνω από όλα την αγάπη του για αυτή και έδειξε με ΠΡΑΞΕΙΣ ότι μαζί με τον Σκόπε, τον Αλέκο και τα άλλα παιδιά, είναι πάνω από όλα η ομάδα και όχι η “βολή” τους και οι προσωπικές τους φιλοδοξίες.

“Τα στερνά τιμούν τα πρώτα”. Τιμήστε τις πράξεις. Κρίνετε τους ανθρώπους από τις πράξεις τους. Είναι δικά μας παιδιά. Ολυμπιακός Βόλου και στο τοπικό»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις