Εμπιστοσύνη στα “δικά” του παιδιά: Ανανέωσε και ο Κέκιας

Στην 16η ανανέωση προχώρησε ο Μαγνησιακός, δείχνοντας εμπιστοσύνη στο υπάρχον ρόστερ για τη νέα πρόκληση της συμμετοχής του στη Γ’ Εθνική. Ο Γιάννης Κέκιας παραμένει στον σύλλογο ανανεώνοντας τη συνεργασία του με τη βολιώτικη ομάδα.

Αναλυτικά:

«16η Ανανέωση!

Η διοίκηση του Α.Σ.Β. Μαγνησιακός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να κάνει γνωστή την ανανέωση της συνεργασίας με έναν ταλαντούχο ποδοσφαιριστή που συν τοις άλλοις προέρχεται από τα «σπλάχνα» του ιστορικού μας συλλόγου. Πρόκειται για τον Γιάννη Κέκια, που παραμένει στο ρόστερ του Μαγνησιακού και για τη σεζόν 2023-24, που ασφαλώς θα είναι πιο απαιτητική.

Ο Γιάννης Κέκιας γεννήθηκε στις 10 Αυγούστου 2004 και αγωνίζεται στο χώρο της μεσαίας γραμμής. Είναι παιδί που έμαθε τα μυστικά του ποδοσφαίρου από την Ακαδημία του συλλόγου μας. Αγωνίστηκε στον Νέο Μαγνησιακό και την περίοδο 2019-20 πέτυχε επτά γκολ σε 14 παιχνίδια. Το καλοκαίρι του 2020 εντάχθηκε στην πρώτη ομάδα του Μαγνησιακού, με το πρωτάθλημα εκείνης της χρονιάς να διακόπτεται πολύ νωρίς λόγω της πανδημίας.

Ωστόσο, τη σεζόν 2021-22 ο Γιάννης Κέκιας ήταν από τους πρωταγωνιστές της ανόδου από τη Β’ στην Α’ κατηγορία έχοντας 10 γκολ στο ενεργητικό του. Πέρυσι έπαιξε σε 12 ματς της Α’ ΕΠΣΘ πετυχαίνοντας δύο τέρματα, ενώ αγωνίστηκε και σε δύο από τα μπαράζ ανόδου. Ευχόμαστε στον Γιάννη να έχει μία ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία και να πανηγυρίσει πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις