Ανακοινώθηκε ο Μίροτιτς

Το μεγαλύτερο σίριαλ του φετινού καλοκαιριού ολοκληρώθηκε, με την Αρμάνι Μιλάνο να ανακοινώνει την απόκτηση του Νίκολα Μίροτιτς.

Ο Νίκολα Μίροτιτς θα συνεχίσει την καριέρα του ως παίκτης της Αρμάνι Μιλάνο. Ο ιταλικός σύλλογος ανακοίνωσε την απόκτηση του 32χρονου φόργουορντ το μεσημέρι της Πέμπτης 3 Αυγούστου, γράφοντας τον επίλογο στο μεγαλύτερο σίριαλ του φετινού καλοκαιριού στην EuroLeague.

 

Η μετακίνηση από τη Βαρκελώνη στο Μιλάνο δεν ήταν τόσο απλή όσο φαίνεται, δεδομένου πως για τον “Μίρο” ενδιαφέρθηκαν (περισσότερο ή λιγότερο) σχεδόν οι μισές ομάδες της EuroLeague. Κάποιες από αυτές (Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Μονακό, Παρτίζαν) προχώρησαν αρκετά μάλιστα την περίπτωση, δίχως όμως να αποσπάσουν την υπογραφή του.

Οι αιώνιοι τον άκουσαν να τους ενημερώνει πως δεν ενδιαφέρεται, εν τέλει, να παίξει στην Ελλάδα, η Μονακό -αν και έδωσε τα περισσότερα- περιορίστηκε σε μια απλή άρνηση, ενώ η Παρτίζαν τον είδε να αθετεί την προφορική δέσμευση που είχε δώσει. Όλα αυτά με τη δικαιολογία του διχασμού της Σερβίας, λόγω της πόλωσης που υπάρχει ανάμεσα σε Παρτίζαν και Ερυθρό Αστέρα.

Μετά από τόσο καιρό, μετά από εκατοντάδες άρθρα σε όλη την Ευρώπη, ο Νίκολα Μίροτιτς αποφάσισε να υπογράψει στην Αρμάνι Μιλάνο και να τεθεί στη διάθεση του Έτορε Μεσίνα για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις