Νεκρός 22χρονος οπαδός της ΑΕΚ στα επεισόδια των Κροατών χούλιγκανς (vids)

Πολλές είναι οι ερωτήσεις που ζητούν απαντήσεις σχετικά με την ανενόχλητη πορεία των οπλισμένων Κροατών χούλιγκαν από την πατρίδα τους ως την καρδιά της Αθήνας, βίντεο

Πολλά εύλογα ερωτήματα τίθενται μετά τα σοκαριστικά επεισόδια που έγιναν έξω από το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας τη Δευτέρα (7/8) και οδήγησαν στον θάνατο ενός 22χρονου φίλου της ΑΕΚ και τον τραυματισμών άλλων μεταξύ των οποίων και ένας 17χρονος.

Και τα ερωτήματα που τίθενται αφορούν στο πως ένα κονβόι με Κροάτες χούλιγκαν ταξίδεψε οδικώς από τη δική τους πατρίδα στην Ελλάδα, κι ενώ δεν προβλέπονταν μετακίνηση οπαδών της Ντιναμό Ζάγκρεμπ για τον αγώνα με την ΑΕΚ αφού την είχε απαγορεύσει η UEFA. Και δεν έφτασε απλά στην Ελλάδα αυτό το κονβόι αλλά (πλήρως… αρματωμένο) ως και την «καρδιά» της ελληνικής πρωτεύουσας, έξω από το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας.

Η φάλαγγα των Κροατών διέσχισε την εθνική αλλά και την αττική οδό, όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο που δημοσίευσε σε social media φίλος της ΑΕΚ. Μάλιστα άφησαν τα αυτοκίνητά τους στον σταθμό Ειρήνη του ΗΣΑΠ και πήραν ηλεκτρικό/μετρό φτάνοντας ως τα Πευκάκια απ’ όπου πήγαν με τα πόδια στο γήπεδο.

Ανάκριση για να ταυτοποιηθεί ο δράστης

Στο σημείο των επεισοδίων έφτασαν τελικά ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ, κι ενώ είχε γίνει το μεγάλο κακό, και σταμάτησαν τα επεισόδια κάνοντας χρήση χημικών. Προχώρησαν επίσης σε 96 συλλήψεις που οδηγήθηκαν στην Ασφάλεια για ανάκριση και σχηματίζεται δικογραφία. Πλέον γίνεται προσπάθεια να ταυτοποιηθεί ο δράστης που δολοφόνησε με μαχαιριές τον 22χρονο φίλο της ΑΕΚ.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις