Μπαλάσκας: “Τα πρώτα στόματα που άνοιξαν, λένε για προσυνεννόηση από προχθές με χούλιγκανς του ΠΑΟ”

Για την επίθεση των χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ μίλησε ο ειδικός αστυνομικός αναλυτής, Σταύρος Μπαλάσκας. Μεταξύ άλλων τόνισε πως παρόλο που η κρατική ασφάλεια είχε ενημερωθεί από τα σύνορα για την αυτοκινητοπομπή, δεν έγινε μπλοκάζ στη εθνική, ενώ πρόσθεσε πως τα πρώτα στόματα που άνοιξαν, λένε για προσυνεννόηση με χούλιγκανς του Παναθηναϊκού.

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν έξω από τη Νέα Φιλαδέλφεια χθες το βράδυ. Πάνω από 100 οπαδοί της Ντίναμο Ζάγκρεμπ έκαναν ντου και επιτέθηκαν σε οπαδούς της ΑΕΚ την πραμονή της μεταξύ τους αναμέτρησης στην OPAP Arena για τα προκριματικά του Champions League.

Για την επίθεση των χούλιγκανς της Ντιναμό Κιέβου μίλησε ο ειδικός αστυνομικός αναλυτής, Σταύρος Μπαλάσκας, στην εκπομπή “Καλοκαίρι Μαζί” και τόνισε ότι θα πρέπει να διερευνηθεί γιατί δεν έγινε “μπλοκάζ” από τις αστυνομικές δυνάμεις.

“Διετάχθη σε αστυνομικούς να τους έχουν σε διακριτική παρακολούθηση. Όταν έφτασαν στην Αττική οδό, διασκορπίστηκαν σε πολλές εξόδους με έναν τελικό προορισμό.

 

Έφτασαν σαν κύριοι, διασκορπίστηκαν και από την πρώτη ανακριτική πράξη που έχει γίνει, αλλά και τα πρώτα στόματα που άνοιξαν λένε για προσυνεννόηση από προχθές με χούλιγκανς του ΠΑΟ. Με χούλιγκαν άλλης ομάδας, με τους οποίους είχαν προσυνεννοηθεί και είχαν στημένα ραντεβού ήδη. Είχαν προσυνεννοηθεί με τις κεφαλές των συνδέσμων για ραντεβού και εφοδιασμό των Κροατών χούλιγκανς.

Ευθύνες θα ζητηθούν καθώς σε αυτοκινητοπομπή στην εθνική οδό, δεν έγινε μπλοκάζ από τις αστυνομικές δυνάμεις. Θα μπορούσαν σε έναν νομό σε όλη αυτή τη διαδρομή, να μαζευτούν αστυνομικές δυνάμεις και να μπλοκάρουν όλα αυτά τα αυτοκίνητα, να ελεγχθούν τα άτομα και με το που διαπιστωθεί ότι είναι φίλαθλοι, λόγω της απαγόρευσης, να τους γυρίσουν πίσω.

Σύμφωνα με μία πρόχειρη απάντηση αξιωματικού, αυτό γίνεται όταν υπάρχει πομπή με λεωφορεία, τότε τα γυρίζουν πίσω. Στα επιβατικά αυτοκίνητα είναι λίγο δύσκολο”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις