Δύο προσθήκες και μια ανανέωση για την ΑΕ Λευκίμμης

Δύο μεταγραφές και μία ανανέωση ποδοσφαιριστή ανακοίνωσε η ΑΕ Λευκίμμης.

Συγκεκριμένα η ομάδα της Κέρκυρας απέκτησε τον 23χρονο εξτρέμ Δημήτρη Τσοπανά και τον 22χρονο μέσο Μιχάλη Κούλαλη, ενώ ανανέωσε με τον επιθετικό Χρήστο Γαστεράτο.

Οι ανακοινώσεις: 

Η Αθλητική Ένωση Λευκίμμης ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Δημήτρη Τσοπανά!
Ο 23χρονος ποιοτικός εξτρέμ αγωνίζεται και στις δύο πτέρυγες της επίθεσης. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στα τμήματα υποδομής του Ατρόμητου και ακολούθησαν δυο σεζόν σε ΑΟ Περιστερίου και ΑΟ Χαϊδαρίου. Σύντομα οι εμφανίσεις του τον έφεραν να αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική, αρχικά στον Τηλυκράτη και στη συνέχεια για δύο σεζόν με τη φανέλα του Παναγρινιακού, κάνοντας εξαιρετικές εμφανίσεις.
Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια της ΑΕΛ και του ευχόμαστε μια καλή ποδοσφαιρική χρόνια γεμάτη επιτυχίες με την ομάδα μας!
Η Αθλητική Ένωση Λευκίμμης ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Χρήστο Γαστεράτο!
Ο Χρήστος, εκ των αρχηγών μας και από τις σημαίες της ομάδας, θα συνεχίσει να “τρυπάει” τις αντίπαλες άμυνες από τα φτερά της επίθεσής μας για 7η συνεχόμενη χρονιά!
Του ευχόμαστε μια καλή ποδοσφαιρική χρόνια γεμάτη επιτυχίες με την ομάδα μας!
Η Αθλητική Ένωση Λευκίμμης ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Μιχάλη Κούλαλη!
Ο 22χρονος Θεσσαλονικιός μέσος, ο οποίος έχει θητεύσει μεταξύ άλλων στα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ και του Ηρακλή, στα 17 του μόλις ξεχώρισε για τις ικανότητές του και βρέθηκε στην ομάδα του Αιγινιακού στη Football League, ενώ ακολούθησαν 4 σεζόν στην Κύπρο, στις ομάδες Γεροσκήπου, Εθνικό Άσσιας και ΘΟΙ Λακατάμιας, όπου αγωνίστηκε με επαγγελματικό συμβόλαιο.
Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια της ΑΕΛ και του ευχόμαστε μια καλή ποδοσφαιρική χρόνια γεμάτη επιτυχίες με την ομάδα μας!

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις