Μπέος: «Ο Βόλος χρειάζεται αυτή την ομάδα – Κάθε χρόνο και περισσότερος κόσμος»

Ο Αχιλλέας Μπέος ήταν ο κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης για την παρουσίαση των νέων εμφανίσεων αλλά και των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων του Βόλου. Ο πρόεδρος της ομάδας αναφέρθηκε στην μέχρι τώρα πορεία του συλλόγου αλλά και στους στόχους της νέας σεζόν. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στον Κώστα Μπράτσο που πιστεύει πως σε λίγα χρόνια θα κοουτσάρει ακόμη μεγαλύτερες ομάδες και ενημέρωσε πως ο μεταγραφικός σχεδιασμός δεν έχει ολοκληρωθεί.

Ένα απόσπασμα από τις δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου όπως αποδόθηκε από το goalpost.gr:

«Ήταν λίγοι αυτοί που πιστεύανε σ’ αυτό το όραμα και σιγά σιγά αυτό το όραμα άρχισε να γίνεται όνειρο, να καθιερώνεται στην πόλη, να υπάρχει μία ανταποδοτικότητα. Η ομάδα προσφέρει αθλητικό τουρισμό, ανάπτυξη, πρόοδο και εισπράττει από τους περισσότερους που βρίσκονται εδώ σήμερα αλλά και αρκετούς μέσα από την πόλη την συμπαράσταση, γιατί πιστεύουν ότι ο Βόλος χρειάζεται αυτή την ομάδα και αξίζει να τη στηρίξουν κι έτσι θα πορευτούμε για να οδηγήσουμε τον Βόλο σε μεγαλύτερες επιτυχίες.

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός δεν έχει ολοκληρωθεί. Έχουμε καθυστερήσει λίγο, γιατί ψάχνουμε κάτι συγκεκριμένο, κάτι που ταιριάζει στο στυλ και στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας κάτι που θα μας κάνει ακόμη πιο ανταγωνιστικούς.

Ο Βόλος να ξέρετε όπως η πόλη έτσι και η ομάδα, να είμαστε μία οικογένεια, να το βγάζουμε στον αγωνιστικό χώρο όπως και στην ευρύτερη περιοχή και να αγκαλιάζετε κάθε χρόνο από περισσότερο κόσμο. Γιατί έχει γίνει μία τεράστια προσπάθεια και είναι άδικο κάποιοι ακόμη να πιστεύουν ότι αυτή η ομάδα δεν έχει θέση στην πόλη αυτή. Αντίθετα, έχει θέση στο μεγαλύτερο πρωτάθλημα, τη Σούπερ Λιγκ, να διεκδικεί τη νίκη κάθε Κυριακή, με όποιον αντίπαλο κι αν παίζει κα να χειροκροτείται από φίλους και αντιπάλους».

Στη συνέχεια ο Αχιλλέας Μπέος ευχαρίστησε τους χορηγούς, το προπονητικό τιμ κι έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον Κώστα Μπράτσο, για τον οποίο πιστεύει πως σε λίγα χρόνια θα κάνει σπουδαία καριέρα.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις