Ο μεγαλύτερος γάμος στη Θεσσαλία έγινε στον Βόλο – Κατέγραφαν με κάμερα τα δώρα χιλιάδων ευρώ (pics)

Όπως ακούστηκε, ήταν ο μεγαλύτερος γάμος του καλοκαιριού για την κοινότητα των Ρομά στη Θεσσαλία – μαζί με έναν ακόμη που είχε γίνει στα Φάρσαλα. Βέβαια, έγινε γνωστός για τους λάθος λόγους, καθώς απασχόλησε δύο φορές τις Αρχές και συνεπώς, τα μίντια.

«Γάμος υπερπαραγωγή για ζευγάρι Ρομά από τον Βόλο κατέληξε στα κρατητήρια» ή «Έσφαζαν αρνιά έξω από το Πανθεσσαλικό Στάδιο» γράφτηκε σε διάφορα sites. Η αλήθεια είναι ότι ο γάμος και το γλέντι ήταν όντως υπερπαραγωγές και οργανώθηκαν από τον πατέρα της νύφης, τον «έμπορα», έναν Ρομ κάτοικο του Αλιβερίου. Βέβαια, το εν λόγω γλέντι στο οποίο αναφέρονται τα δημοσιεύματα δεν έγινε στο Πανθεσσαλικό αλλά εκεί κοντά, σε ένα άλλο γήπεδο, της ΕΤΒΑ, χώρο που έκλεισε ο «έμπορας».

ALA_8137.jpg

Το γαμήλιο γλέντι συγκέντρωσε γύρω στα 1.500 άτομα, που πήγαν να ευχηθούν στους νεόνυμφους, Μαλεβή και Αναστάσιο, και να γλεντήσουν με την ψυχή τους. Ο γάμος πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (8/8), αλλά οι εορτασμοί και οι προετοιμασίες είχαν ήδη ξεκινήσει στο σημείο από την Κυριακή (6/8), σύμφωνα με τα έθιμά τους.

Το τελετουργικό των εορτασμών που ξεκίνησαν την Κυριακή, πριν τον γάμο, περιλάμβανε και τη σφαγή αρνιών έξω από το εν λόγω γήπεδο, με το ζήτημα να φτάνει, μέσω καταγγελίας, στην Εισαγγελία Βόλου, όπου σχηματίστηκε δικογραφία για την παράβαση της νομοθεσίας για τη σφαγή των ζώων που πρέπει να γίνεται σε σφαγεία. Οι συγγενείς του ζευγαριού δήλωσαν πως ήθελαν απλά να τηρήσουν τις παραδόσεις τους, που περνούν από γενιά σε γενιά.

ALA_7958.jpg

Ωστόσο, μετά τη δικογραφία για τη δημόσια σφαγή αρνιών, υπήρξε κι άλλη «κόμπλα» με τον νόμο, καθώς την ημέρα του γάμου (Τρίτη) υπήρξαν διαμαρτυρίες στην αστυνομία λόγω του έντονου θορύβου, καθώς το ξεφάντωμα υπό τους ήχους ορχήστρας, της αοιδού Σταματίας Γονίδη και άλλων τραγουδιστών κράτησε ως τα ξημερώματα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας άνδρας οδηγήθηκε στο αυτόφωρο για διατάραξη κοινής ησυχίας.

Ας μείνουμε, όμως, στα θετικά. Η άφιξη των στολισμένων νεόνυμφων με το αυτοκίνητο ήταν υπερπαραγωγή, ενώ όσα ακολούθησαν στην πίστα -εκεί που γίνεται όλο το «σχέδιο»- ήταν εντυπωσιακά, με τους «λογιστές» να μετρούν τα χρηματικά ποσά που οι καλεσμένοι προσέφεραν στους νεόνυμφους και φυσικά την καταγραφή όλων αυτών με κάμερα, τόσο για να υπάρχουν τα πειστήρια του τι έδωσε ο καθένας, αλλά φυσικά και για να ανέβουν τα πιο εντυπωσιακά στιγμιότυπα του γάμου στο TikTok. Βίον ανθόσπαρτον!

Ο φωτογράφος Αλέξανδρος Αβραμίδης βρέθηκε στον γάμο και κατέγραψε τις παρακάτω μοναδικές στιγμές.

ALA_8269.jpg
ALA_8516.jpg
ALA_8183.jpg
ALA_8210.jpg
ALA_8405.jpg
ALA_8638.jpg
ALA_8417.jpg
ALA_8576.jpg
ALA_8430.jpg
ALA_8511.jpg
ALA_8590.jpg
ALA_7951.jpg

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις