Πιστός στη Νίκη και στο “ραντεβού” του με τα διαρκείας: Πράξη αλληλεγγύης από τον Γιώργο Χατζηκωστή

Αν και πλέον δεν αποτελεί είδηση διότι έχει αποτελέσει “θεσμό” εντούτοις δεν θα μπορούσαμε να μην κάνουμε αναφορά στην πράξη αγάπης του Γιώργου Χατζηκωστή προς την ομάδα του αλλά και τους συνοπαδούς του.

Ο Γιώργος είναι οικονομικός μετανάστης στην Αυστραλία τα τελευταία 17 χρόνια. Οπαδός της Νίκης από τότε που γεννήθηκε και πως θα μπορούσε να μην είναι όταν γεννήθηκε και μεγάλωσε στην γειτονιά της “Πρόνοιας”, στην καρδιά της Νέας Ιωνίας.

Παρότι δίνει τον αγώνα του για μία καλύτερη ζωή στη μακρινή Αυστραλία, το μυαλό του είναι πάντα στην πατρίδα και στην αγαπημένη του ομάδα. Αν και είναι φύση αδύνατο να μπορεί να παρακολουθήσει αγώνα της Νίκης Βόλου, κάθε χρόνο και μόλις κυκλοφορήσουν τα εισιτήρια διαρκείας είναι από τους πρώτους που θα σπεύσουν να αγοράσουν ενισχύοντας οικονομικά την ομάδα. Μάλιστα θέλοντας να βοηθήσει και κάποιες οικογένειες που θέλουν αλλά δεν μπορούν να παρακολουθήσουν τους αγώνες των κυανολεύκων, δωρίζει τις κάρτες διαρκείας, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να βρίσκονται δίπλα στον αγαπημένο τους σύλλογο.

Έτσι και φέτος ο Γιώργος Χατζηκωστής αγόρασε τέσσερα οικογενειακά διαρκείας τα οποία θα δοθούν σε οικογένειες Νικιωτών που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να διαθέσουν το ανάλογο ποσό.

Ο Γιώργος δήλωσε σχετικά στο goalpost.gr : “Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος στα πλαίσια της αλληλεγγύης πρόγραμμα που εφαρμόζει η ΠΑΕ Νίκη Βολου 1924 χαρίζω 4 οικογενειακά εισιτήρια διαρκείας. Αυτά θα δοθούν από την ΠΑΕ Νίκη Βολου σε οικογένειες που έχουν οικονομικό πρόβλημα και θέλουν να παρακολουθούν τους αγώνες της αγαπημένης μας ομάδας. Εμπρός λοιπόν να βοηθήσουμε την ομάδα μας αγοράζοντας μια κάρτα διαρκείας για να πάμε την ομάδα εκεί που της αξίζει και να βοηθήσουμε την διοίκηση στο δύσκολο έργο που έχει. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΜΑΣ ΨΗΛΑ!!!!”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις