Απάντησε στον Κούγια η ΑΕΛ: Δεν μας αφορά η προσωπική του πικρία

Μοιράσου το άρθρο

Η ΠΑΕ ΑΕΛ απάντησε στον Αλέξη Κούγια που μετά την απόδοση του Νίκου Γκοτζαμανίδη κόντρα στον Ολυμπιακό ανέφερε για εγκληματικό λάθος των βυσσινί να τον αφήσουν ελεύθερο και να πάει στον Πανσερραϊκό.

Αναλυτικά:

“Με έκπληξη αναγνώσαμε τη δήλωση του κ. Κούγια, ο οποίος θα πρέπει επιτέλους να αποδεχθεί ότι δεν έχει κανένα θεσμικό ρόλο στην ΠΑΕ ΑΕΛ και ως εκ τούτο στερείται κάθε δικαιώματος ανάμιξης στις υποθέσεις της ομάδας.

Η προσωπική του πικρία για γεγονότα και πρόσωπα της Λάρισας που δεν τον αποδέχθηκαν ως Πρόεδρο της ομάδας, είναι κάτι που δεν μας αφορά και θα πρέπει να προβληματίσει αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

Αναφορικά με τις ακατάληπτες αναφορές του για τον πρώην ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ Γκοτζαμανίδη Νίκο, δηλώνουμε δημόσια και για πολλοστή φορά ότι ο εν λόγω ποδοσφαιριστής επέμεινε και ζητούσε την άμεση λύση του συμβολαίου του, με πρόφαση ότι επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό.

Όταν του αντιτείναμε ότι δεν συμφωνούμε στην πρόωρη λύση του συμβολαίου του, μας δήλωσε ευθαρσώς ότι δεν προτίθεται στο εξής να αποδώσει αγωνιστικά στην ομάδα μας, όπως θα όφειλε βάσει των υποχρεώσεών του.

Τελικά του ανακοινώσαμε ότι η ΠΑΕ-ΑΕΛ δεν επιθυμεί να παραμείνει κανείς παίκτης με το ζόρι και έτσι από κοινού λύθηκε κοινή συναινέσει για αμφοτέρους το συμβόλαιό του. Ενόψει όλων των ανωτέρω, εάν ο κ.Κούγιας θεωρεί ότι από την έντιμη και υπεύθυνη στάση της ομάδας θίγονται ατομικά του συμφέροντα, γνωρίζει ως έγκριτος νομικός την ενδεικνυόμενη οδό που οφείλει να ακολουθήσει, αντί να εξαπολύει αδικαιολόγητες επιθέσεις και να διασπείρει αβάσιμες κατηγορίες.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις