Άλλες δύο προσθήκες ο Πιερικός

Μετά τους τους Βασίλη Φασίδη, Αποστόλη Κοντό και Γιάννη Τσακνάκη ο Πιερικός απέκτησε και τους Δημήτρη Ανανιάδη και Θανάση Παπαϊωάννου.

Οι ανακοινώσεις:

Επαγγελματίας στην SL με τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης ήταν μέχρι πρότινος ο Δημήτρης Ανανιάδης που συμφώνησε σε όλα με την ομάδα μας και αποτελεί απο σήμερα μέλος του ρόστερ μας. Παίζει πίσω από τα φορ και προπονείται εδώ και αρκετό καιρό με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές μας, δείχνοντας ότι θα αποτελέσει ένα σημαντικό κομμάτι του πάζλ που σιγά-σιγά ολοκληρώνεται.

Καλωσορίζουμε τον “Μίμη” στη μεγάλη μας οικογένεια και του ευχόμαστε ένα λαμπρό μέλλον με υγεία και το ένδοξο Π στο στήθος!

Ένας ακόμη ποδοσφαιριστής απο την Πιερία επιστρέφει να αγωνιστεί στο κεντρικό σωματείο της περιοχής μας, μετά απο μια πολύ καλή πορεία με την ομάδα του Απόλλωνα Πόντου και του Διαγόρα Ρόδου στην SL2. Ο Θανάσης Παπαϊωάννου με καταγωγή απο την Καρίτσα συμφώνησε με την ομάδα μας και είναι πλέον μέλος της μεγάλης μας οικογένειας. Αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή και είναι γεννημένος το 2002.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με υγεία και το ιστορικό Π στο στήθος!

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις