Δύσκολες στιγμές για τον Άγγελο Αναστασιάδη: “Έφυγε” η σύζυγός του

Πένθος για τον Άγγελο Αναστασιάδη

Η σύζυγός του, Βιβή Κηπουρού, η οποία ταλαιπωρήθηκε αρκετά χρόνια με προβλήματα υγείας, άφησε την τελευταία της πνοή τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Με αυτόν τον τρόπο βυθίζεται στο πένθος και η οικογένεια του ΠΑΟΚ, λόγω της απώλειας του αντιπροέδρου της και επί σειρά ετών προπονητή της.

Τον Ιούλιο του 2018 ο Άγγελος Αναστασιάδης είχε φιλοξενηθεί στο στούντιο του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και μίλησε για τη «μάχη» της συζύγου του, η οποία είχε υποβληθεί σε μεταμόσχευση καρδιάς, ενώ αναφέρθηκε στην ενημερωτική καμπάνια που είχε ξεκινήσει. «Από τις 2 Φλεβάρη δίναμε μια μεγάλη μάχη με τη Βιβή. Είμαι χαρούμενος γιατί βαδίζουν όλα με τον τρόπο που περιμέναμε και με τέτοιο τρόπο που να μην υπάρχουν σκοτεινά σημεία. Περάσαμε δύσκολα. Τέσσερις φορές ήταν επιλαχούσα για μόσχευμα και δεν το πήρε, το πήραν παιδιά που το είχαν ανάγκη. Στο Ωνάσειο υπάρχει φοβερή αξιοκρατία. Είναι τόσο ψυχοφθόρο να είναι έτοιμο να γίνει και τελικά να μην γίνεται. Μετά το πεντάμηνο έχω ξεκινήσει μια καμπάνια και πιστεύω πως θα έχω συμπαράσταση από όλους τους ανθρώπους που έχουν βήμα, λόγο και πένα και μπορούν να ενημερώσουν τον κόσμο. Θα το κάνω γιατί αν μείνεις μια ώρα στο Ωνάσειο καταλαβαίνεις πολλά. Όταν βλέπεις το αδιέξοδο και τα δύσκολα, πας στον όροφο με τα μικρά παιδάκια και καταλαβαίνεις τι γίνεται. Πρέπει να ευαισθητοποιηθεί ο κόσμος, να γίνουμε όλοι δωρητές οργάνων. Ευχαριστώ την κοπέλα που έδωσε την καρδιά της στη γυναίκα μου, φως σε δύο ανθρώπους. Επτά άνθρωποι πήραν ζωή από αυτή την κοπέλα που την ευχαριστώ όλη μέρα. Είναι πολύ γενναία η απόφαση των δικών της ανθρώπων. Είναι θέμα ενημέρωσης. Ο κόσμος αν ενημερωθεί θα το κάνει. Θα κάνουμε φιλικό αγώνα μεταξύ Κύπρου και Ελλάδος. Ήμουν επτά χρόνια προπονητής στην Κύπρο και δεν νομίζω να μου το αρνηθούν. Είμαι χαρούμενος γιατί ξεπεράσαμε ένα πάρα πολύ δύσκολο κομμάτι», ανέφερε τότε ο Άγγελος Αναστασιάδης στους Βάιο Τσούτσικα και Βασίλη Βέργη.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις