Ακόμη ένας παίκτης του Αιολικού στην Παναχαϊκή

Οι Αχαιοί απέκτησαν τον αναπληρωματικό τερματοφύλακα του Αιολικου, Ραφαήλ Πιττάτζη. Η ενίσχυση της Παναχαϊκής με πρώην ποδοσφαιριστές του Αιολικού συνεχίζονται. Αυτή τη φορά ανακοινώθηκε ο 23χρονος τερματοφύλακας, Ραφαήλ Πιττάτζης, ο οποίος έπαιξε πέρυσι σε 11 ματς της Γ’ Εθνικής και δέχτηκε 12 γκολ.

Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον τερματοφύλακα, Ραφαήλ Πιττάτζη! Ο 23χρονος έχει καταγωγή από Κύπρο καθώς και από Ουκρανία (γεννήθηκε στις 25 Ιουλίου 2000) και αγωνίζεται στη θέση του τερματοφύλακα. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τους “μικρούς” της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου.

Τη σεζόν 2019/2020, αποκτήθηκε αρχικά από την Αγία Νάπα ενώ στη συνέχεια εντάχθηκε στο δυναμικό του Αχυρώνα Λιοπετρίου. Το καλοκαίρι του 2020, πήρε μεταγραφή στον Αιολικό στον οποίο και παρέμεινε μέχρι και το τέλος της προηγούμενης σεζόν, με εξαίρεση ένα εξάμηνο πέρασμα από την Αγία Νάπα ενώ αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως έχει διατελέσει μέλος και των μικρών Εθνικών Ομάδων της Κύπρου. Ραφαήλ, καλώς ήλθες στην οικογένεια της Παναχαϊκής!».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις